Dimarts, 19 de juny del 2012 | 20:29
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Països Catalans: Nació catalana
Les declaracions de Josep Antoni Duran i Lleida i l'article de Sebastà Alzamora al diari Ara són opinions que, des de dues perspectives molt diferents, coincideixen en un punt: l'expressió política i els continguts que representa 'Països Catalans' no són convenients en uns moments de greus dificultats a les Illes i al País Valencià.
Opinió · Societat civil
Comença la Marxa cap a la independència
Carme Forcadell
Catedràtica d'ensenyament secundari
L'Assemblea Nacional Catalana inicia la Marxa cap a la independència, a Lleida, el proper 30 de juny. Sota el lema: Catalunya, nou estat d'Europa recorrerem tot el País difonent, explicant, convencent, en definitiva sumant ciutadans i ciutadanes al projecte independentista perquè només amb un estat propi que defensi els nostres interessos econòmics, socials, culturals i nacionals aconseguirem la plenitud individual i col·lectiva.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
CCTIC: la gran empresa TIC catalana
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Els diàlegs competitius de la Generalitat de Catalunya arriben a la seva fase decisiva. Aquest nou mecanisme de contractació, impulsat des del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) i la Direccio General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI), encara la recta final.
 ·
La fotografia
La Marxa cap a la Independència escalfa motors
El 30 de juny comença a Lleida la primera gran acció de l'ANC amb centenars d'actes que culminaran a Barcelona l'11 de setembre.
 ·
Recull de premsa
Terribas: "Encara es manté l'esperança d'una entesa fiscal amb Espanya, a desgrat de les mil proves de menyspreu que rep Catalunya"
"És fonamental seguir un mateix camí sense fissures, [...] cap a la construcció d'un estat català".
 ·
Entrevista · Política
"Veiem més a prop l'objectiu de l'estat propi"
Josep Rull
Secretari d'organització de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC)
El secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, assegura que el procés cap a la independència és seriós i encara recorda amb orgull que la seva generació va ser qui, en contra del que els recomanava Pujol, va aprovar la primera ponència política on es parlava d'estat propi. Ara defensa que aquells valors són més vigents que mai i sobretot més necessaris.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí