Dimarts, 28 de gener del 2014 | 16:30
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
El xoc de trens: preparem-nos
L'"aquelarre ultraespanyol" d'aquest passat cap de setmana a Barcelona, que va concentrar a la Diagonal --potser per recordar l'entrada dels nacionals per Barcelona el 1939-- tot l'espanyolisme tronat de Catalunya, va comptar amb les declaracions de l'Alícia Sánchez-Camacho, qui va cometre l'imperdonable error de comparar la situació catalana actual amb la de fa uns pocs anys a Euskadi.
Opinió
TV3 i Catalunya Ràdio a València: 'Quo usque tandem?'
Raimon Carrasco
Advocat
TV3 i Catalunya Ràdio no es poden rebre al País Valencià perquè l'article 40 de llei audiovisual espanyola només admet l'emissió (per ones hertzianes) de canals de ràdio i televisió d'una comunitat autònoma en una altra si les dues comunitats ho acorden.
Opinió
La gran estratègia
Jordi Xuclà
Diputat al Congrés per Girona
Dimecres 22 de gener, en el primer Ple de l'any, des de les files del Partit Popular m'envien el missatge que el cap de setmana de la convenció del PP a Barcelona serà l'escenari ideal per llançar una proposta "espectacular" de pacte fiscal i de nova relació Catalunya-Espanya.
 ·
Notícia · País Valencià
Manifestació, demà, contra el cessament d'emissions de RTVV, TV3 i Catalunya Ràdio
El comitè d'empresa de RTVV i Acció Cultural del País Valencià (ACPV) han convocat una concentració a favor de Radiotelevisió Valenciana, TV3 i Catalunya Ràdio el proper dimecres, a les 19 hores a la plaça Manises de València.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Les TIC: motor de transformació i innovació
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
"Volem situar les TIC al capdavant d'una estratègia de transformació del nostre país, ens hem marcat com a objectiu convertir Catalunya en un pol d'innovació de la societat digital que permeti reactivar la nostra economia per generar riquesa i llocs de treball".
 ·
Llibres / revistes
Tancat
 ·
Recull de premsa
Soler: "El PP utilitza el dolor de les víctimes del terrorisme per capricis electoralistes"
"Espero que la temeritat de l'Alícia li suposi una bona esbroncada... si algun dia la conviden a un acte del PP d'Euskadi, o de l'Associació de Víctimes del Terrorisme".
 ·
Recull de premsa
Gifreu: "És la societat civil sobiranista que està guanyant a pols la batalla del carrer. De forma organitzada, pacífica i pacient"
"La disjuntiva és clara: independència o dependència. Per tant, no cal perdre més el temps amb amenaces o lamentacions."

 ·
Crònica · Política catalana
Aquest era el famós pla de Rajoy?
Marc Costa
Advocat i politòleg
Per fi s'ha acabat la convenció del Partit Popular i hem esbrinat el famós pla del President Rajoy: prohibir, prohibir i prohibir i, en cap cas, negociar o parlar. Una altra mostra, com ja he esmentat en una altra ocasió, de l'absoluta i preocupant incapacitat de gestió de crisis per part del govern estatal. Aquesta convenció, tal i com va afirmar el President Mas, ha estat tot un festival d'amenaces.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí