Dilluns, 27 de abril del 2015 | 19:53
Crònica · Societat civil
La fotografia que vol veure el país
L'ANC, Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) van ser els protagonistes de la gran festa-míting de rellaçament cap al 24-M i el 27-S. Amb un Palau Sant Jordi ple de gom a gom, l'acte va demostrar com l'unionisme es desinfla dia a dia --tal com va dir Carme Forcadell. Hores abans, en un petit teatre de Barcelona, Societat Civil Catalana (SCC) reunia poc més de 600  persones, amb tot l'stablishment de l'Estat.
Opinió
Els tractats europeus
Isidre Palmada
Professor
Alguns d'ICV, d'Unió, de Podemos, de Colau, etc., pensen que els independentistes volen fer la secessió sense encomanar-se a cap sant i fer-la entrar per la cabota a l'esfera internacional.
 ·
La fotografia
'Ara és l'hora' infla el procés d'orgull al Palau Sant Jordi
La campanya unitària Ara és l'hora omple el Palau Sant Jordi i empeny les candidatures sobiranistes pels comicis del 24 de maig i el 27 de setembre.
 ·
Notícia · País Valencià
La Diada del País Valencià clama per un canvi polític
La manifestació d'enguany, que commemora la derrota en la batalla d'Almansa, ha estat un clam multitudinari a favor d'un canvi polític que no repeteixi l'actual model social, econòmic, cultural i lingüístic "fracassat" del País Valencià.
 ·
Llibres / revistes
Tots els secrets de l'Estat Islàmic
 ·
Notícia · Illes Balears
L'OCB omple la plaça major de Palma amb la Diada per la Llengua
Unes 20.00 persones participen aquest cap de setmana en la Diada per la Llengua, organitzada per l'OCB, en la qual s'ha defensat l'ús i promoció de la llengua pròpia a les Illes Balears.
 ·
Recull de premsa
Llansana: "El 27-S hi haurà plebiscitàries per un motiu: hi anirem a votar majoritàriament sobre la independència"
"L'acte al Palau Sant Jordi va ser un homenatge als herois locals: alcaldes, regidors i candidats que, desafiant el desprestigi de la política, decideixen posar-se al davant [...] i construir el país des de la base".
 ·
Recull de premsa
Bosch: "La fortalesa econòmica més gran d'una Catalunya independent pot ajudar l'economia espanyola"
"Hi ha estudis que constaten que és més eficient invertir en territoris rics, ja que fan de motor econòmic i d'aquesta manera beneficien els pobres".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
No és això, President
La majoria social sobiranista del país i la immensa majoria de la ciutadania respecta el President Artur Mas, la seva fermesa i la seva capacitat de complir la paraula donada. Aquest és el clar més important de la seva història. L'obscur és la seva política de comunicació, de coincidència i complicitat amb les demés forces polítiques.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí