Dimecres, 6 de novembre del 2013 | 21:21
Opinió
El paper d'ICV
Joan Manuel Tresserras
Exconseller de Cultura i Mitjans de Comunicació
La davallada del conglomerat socialista ha tingut un efecte limitat en les expectatives d'ICV. Al PSC hi han coexistit perfils i devocions molt diferents sense acabar de gestar un veritable projecte polític català; és a dir, no subordinat als interessos i l'estratègia espanyola del PSOE.
Entrevista
"En el pitjor dels casos, tancar RTVV suposaria només un parèntesi. Allò que un govern desfà, un altre ho pot refer"
Antoni Gisbert
Secretari de l'ACPV
El secretari d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Antoni Gisbert, ha valorat el tancament de RTVV com un "fracàs absolut del lideratge" d'Alberto Fabra i ha dit que l'eliminació de l'ens públic suposa un divorci amb la societat valenciana, "fins i tot amb la representada pel PP".

 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Fabra liquida 24 anys de RTVV
Decisió fulminant i unilateral d'Alberto Fabra, aquesta setmana, de tancar RTVV i, conseqüentment, Canal 9, la televisió pública del País Valencià. La decisió pren forma en una societat valenciana cambiant, cada cop més descontenta políticament, i davant un panorama comunicatiu desolador quant a llengua i cultura pròpies.
 ·
Crònica · Pla de lleida
ICV
Ivan Mambrillas
Que els partidaris d'una consulta amb tres respostes possibles són els "amants dels grisos" només pot entendre's en el sentit que mantenen relacions furtives amb guàrdies civils.
 ·
Llibres / revistes
"SIM", pintor de guerra
 ·
Recull de premsa
Terricabras: "Amb els torrons arribarà el llagrimeig del diàleg i la unitat. Convé que una gran majoria de catalans no es deixi enredar"
"Per molt que es digui, va ser amb l'exèrcit, no amb diàleg, que es va aprovar la Constitució del 78".
 ·
Crònica
Crisi econòmica i eleccions europees
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
El president del Parlament europeu, el senyor Martin Schultz, ha demanat que les eleccions del mes de maig no es converteixin en plebiscitàries. Li hem de fer cas perquè el que més convé al poble català en l'estratègia vers la independència és consolidar i ampliar la base social dels partits sobiranistes. L'exigència d'un referèndum d'autodeterminació no pot defugir la tràgica situació del nostre país. Al contrari és la principal raó de la seva urgència.
 ·
Notícia
Rècord d'audiències de Tribuna.cat
El passat mes d'octubre des de Tribuna.cat vam assolir un dels nostres millors índexs d'audiències, amb 131.000 visites i 898.604 pàgines vistes.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí