Dimecres, 13 de abril del 2016 | 14:01
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Els professionals del Grup Godó, avergonyits
En el Grup Godó hi ha un profund malestar entre la majoria de professionals, que voldrien fer un diari català i democràtic, que donés la veu a totes les opcions crítiques amb el Procés que viu Catalunya, però que fos imparcial davant la majoria social que vol un canvi profund en les relacions de Catalunya amb Espanya.
Crònica · Seguretat
L'hora de la veritat del conseller Jané
Passats uns mesos, després de la constitució del nou Govern de la Generalitat amb el president Puigdemont al capdavant, el Departament de l'Interior necessita començar a prendre decisions. No es pot continuar sense fer cirurgia i canvis en l'estructura de comandament, tant política com professional del cos de Mossos d'Esquadra i d'altres cossos de seguretat pública.
Opinió · Política catalana
El pensament de Carrasco continua molt viu
Josep Poca
Escriptor
Dissabte, dia 9 d'abril, va fer 78 anys de l'assassinat de Manuel Carrasco i Formiguera. Com cada any, davant de la seva tomba a Montjuïc, ens vam aplegar els qui continuem creient en la seva persona i els seus ideals.

 ·
La fotografia · Seguretat
El Dia de les Esquadres 2016
El president Puigdemont es compromet "a lluitar perquè els Mossos tinguin la presència als estaments estatals i internacionals que la seguretat dels ciutadans exigeix".

Opinió · Política
Un mausoleu i una daga
Miquel Strubell
Sociolingüista
Per a un país democràtic resulta d'una incomoditat enorme tenir un monestir, amb una creu de dimensions colossals al damunt, fabricat per l'esforç de milers de presoners de guerra -d'una guerra civil, a més- en honor i glòria d'un règim
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Marc Colomer nou director de l'ACN
Marc Colomer ha estat nomenat nou director de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) en substitució de Joan Maria Clavaguera que  ocupava el càrrec des del maig del  2011. Aquest és un nou exemple del relleu generacional que s'ha  produït en les últimes setmanes al capdavant dels mitjans de comunicació públics de la Generalitat.
 ·
Recull de premsa · Llengua
Esculies: "Paga la pena la creació d'un estat propi si es perd el català, l'eix central del catalanisme?"
En un article al diari Ara l'historiador Joan Esculies es pregunta si "Paga la pena la creació d'un estat propi si es perd el català, l'eix central del catalanisme? Aquesta és la remor de fons que embosca el manifest del Grup Koiné en vistes d'una hipotètica República Catalana"
 ·
Recull de premsa · Política
Culla: "Una caseta al Canadà"
En un article al País l'historiador joan B. Culla fa referència a la proposta de Miquel Iceta d'utilitzar el "model" o la "solució canadenca" a Catalunya. I en referència a aquesta solució explica Culla "Precisem a què es refereix el primer secretari del PSC, perquè no crec que els canadencs es reconeguessin en les seves paraules".
 ·
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Entre la Lliga i la FAI – Capítol 2
Les eleccions espanyoles van ser una contesa electoral llastada per l'enfrontament a mata-degolla entre CDC i CUP per a la investidura, un enfrontament de tints iconoclastes i escassa substància. Aleshores, CDC i ERC van concórrer en solitari per la senzilla raó que, en el moment de prendre la decisió,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí