Dimecres, 25 de gener del 2017 | 15:24
 ·
Notícia · Política catalana
Puigdemont a Euronews: "Catalunya no vol fer una declaració d'independència, sinó d'interdependència amb la resta d'Estats"
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha destacat, en una entrevista a la cadena Euronews, la predisposició del Govern al diàleg amb l'Estat per acordar un referèndum, una actitud, ha dit, que "sempre rep la mateixa resposta: No".
 ·
La fotografia · Política catalana
Puigdemont, Junqueras i Romeva expliquen al Parlament Europeu el referèndum "legítim, legal, eficaç i vinculant" que Catalunya celebrarà aquest 2017
Conferència "The Catalan referendum" al Parlament Europeu amb el president  de la Generalitat,Carles Puigdemont; el vicepresident, Oriol Junqueras i el Conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva.
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
El CAC demana augmentar en 137 milions anuals el pressupost de la CCMA
Aquesta setmana s'ha presentat  El Llibre blanc de l'Audiovisual de Catalunya en un acte  al Parlament en què hi  han participat la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, la consellera de la Presidència, Neus Munté, i el president del CAC, Roger Loppacher.Carme Forcadell ha destacat que el Llibre blanc va ser un encàrrec aprovat per unanimitat de tots el grups parlamentaris i
 ·
Crònica · Política catalana
Concòrdia Cívica, el nou invent de l'unionisme
L'unionisme civil té un gran problema : que són els que són. Així, tot i que canvien sovint de denominació tots ells pertanyen a les mateixes quatre o cinc associacions però acaben sent sempre els mateixos. Tots ells depenen, ja sigui d'una manera directa o indirecta, de la mateixa "mamella"...l'Estat.

 ·
Notícia · Nació Digital
Per què plega un terç de la direcció del PDECat només sis mesos després de fundar el partit?
Marta Pascal ha volgut començar la roda de premsa posterior a la reunió de la direcció executiva del Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat) anunciant que quatre dels seus membres l'abandonaran dissabte quan acabi el consell nacional del partit.
 ·
Notícia · Llengua
La Bressola, la Comunitat Sikh i Softcatalà són els finalistes del IV Premi Martí Gasull i Roig
Les candidatures de la Bressola, la Comunitat Sikh i Softcatalà han estat escollides pel jurat del Premi Martí Gasull  entre més de les 300 propostes rebudes.El guanyador s'escollirà per votació popular des d'avui fins al 13 de febrer a través del web www.premimartigasull.cat.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Ginesta: "Esquerra com a referent"
En un article al Punt Avui el periodista i professor de la Universitat de Vic, Xavier Ginesta afirma respecte el Procés que "si l'independentisme vol sortir-ne airós ha de prendre consciència que la primera gran victòria serà la del relat, el també anomenat storytelling. I, en aquest context, les entitats sobiranistes tornen a prendre un rol fonamental".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí