Divendres, 20 de juliol del 2012 | 19:24
Crònica · Madrid
A Espanya també admiren el president Pujol
Dir les veritats no et converteix, necessàriament, en algú poc popular. Vivim en el temps de l'eufemisme constant i els ciutadans agraeixen quan algú els parla clar. Com el president Pujol, que aquesta setmana passada ha tornat a constatar l'admiració que desperta Ebre enllà, a la Universitat Rey Juan Carlos I, a Aranjuez.
 ·
Entrevista
"La construcció del país està en mans d'interessos privats"
Miquel Àngel Essomba
Director del Centre UNESCO de Catalunya - Unescocat
Miquel Àngel Essomba ho té clar: la construcció nacional de Catalunya és encara una assignatura pendent. El director del Centre Unesco de Catalunya - Unescocat, que en breu abandonarà el seu càrrec, denuncia que les entitats es veuen sense ajudes i aposta per un govern de concentració nacional per dir no a Espanya.
 ·
Notícia
Només un 15% de les pel·lícules estrenades en català a Barcelona es projecten finalment en llengua catalana
El 75% de les pel·lícules estrenades entre febrer i abril de 2012 a la ciutat de Barcelona es van projectar en una versió exclusivament en castellà.
 ·
La fotografia
La Marxa cap a la Independència omple el Baix Llobregat i Osona
L'ANC ha convocat per aquest cap de setmana la Marxa cap a la independència d'Osona, que recorrerà 110 quilòmetres a peu, i la del Baix Llobregat, que omplirà els municipis de Cornellà, Molins de Rei, Cervelló i Collbató.
 ·
Crònica · Illes Balears
Jubilats per Mallorca no cessa davant les polítiques antisocials del Partit Popular
Els portaveus de Jubilats per Mallorca, Maties Oliver, Jaume Bonet i Jaume Vicens, han fet públiques una sèrie d'accions que durà a terme l'entitat per intentar aturar els peus als qui, "des de tants de vessants ens volen esclafar els drets del poble".
 ·
Crònica · Política catalana
CiU i Mas ja són al cap del carrer: toca prendre decisions
Aquesta setmana CiU ha posat tota la carn a la graella política i mediàtica per escenificar el distanciament i el trencament amb el govern de Mariano Rajoy.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí