Dimecres, 18 de novembre del 2015 | 13:22
Opinió · Seguretat
París val la nostra seguretat
Marc Gafarot
Especialista en temes de Seguretat i Política Internacional
Que la UE no disposi d'una autèntica i efectiva política de seguretat, és un dèficit que avui ja no ens el podem permetre. Potser els atemptats serveixin per fer-nos entendre que Europa és quelcom més que un mercat comú i que ens cal avançar vers una major integració en matèria de seguretat i defensa.
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
S'han venut l'enteniment Mas i CDC?
En l'últim any, a CDC els ha funcionat l'enemic exterior. Primer va ser Junqueras i ERC, que després del 9-N i abans eren la "bèstia negra", i ara, sense mirar el pati de casa, l'enemic és la CUP.

 ·
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Cupficats
CDC ha descobert ara que "aquesta gent de la CUP no són de fiar" i ja ha donat ordres a la seva artilleria mediàtica de disparar contra els anticapitalistes. Val a dir que el gruix dels votants de la CUP no és anticapitalista ni en broma.

 ·
Crònica · Política catalana
Meditacions abans del vòmit
Ivan Mambrillas
Adaptant la masegada frase amb què el reaccionari Winston Churchill va perdonar la vida a la democràcia ―"la democràcia és la pitjor forma de govern, tret de totes les altres" ―, podria dir-se que la Catalunya post 27-S presidida per Artur Mas és la pitjor Catalunya post 27-S possible, tret de...

 ·
La fotografia · Societat civil
L'ANC demana compromís, coherència i responsabilitat als 72 diputats independentistes
El president de  l'ANC, Jordi Sànchez,reclama "un acord abans del 27 de novembre que faciliti la investidura i la legislatura [...] perquè la situació social i política dels ciutadans ho requereix amb urgència" i afirma  "ni pressing CUP ni pressing Mas. Ens adrecem directament als 72 diputats independentistes, que són els nostres diputats"



 ·
Notícia · Societat civil
Súmate no assistirà a la concentració que l'ANC ha convocat per al proper diumenge
L'associació Súmate ha decidit  no assistir oficialment a la concentració que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat per al proper diumenge ja que interpreta que 'aquest acte es pot veure com una manifesta pressió cap a una força política'.
 ·
Recull de premsa
Villatoro: ""La unitat d'Espanya està per damunt de la democràcia i és en ella mateixa la llei"
En un article al Temps el periodista Vicenç Villatoro es fa ressò de la paradoxa que en el règim actual espanyol "ser independentista es considera una posició legítima i del tot legal" però que "quan l'objectiu teòric esdevé un objectiu polític que genera accions polítiques,
 ·
Recull de premsa
Julià de Jòdar: "Oxigenem el procés"
El diputat de la CUP Julià de Jòdar respon a l'article publicat  per Andreu Mas-Colell també al diari Ara. En aquest Jodar afirma que "a pesar del treball de les taules de diàleg Junts pel Sí-CUP per trobar un acord en tres punts cabdals
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí