Dimarts, 29 de setembre del 2015 | 13:42
Opinió · Política catalana
Després del 27-S, cal deixar de callar?
Miquel Sellarès
Periodista
Durant els últims mesos he callat, i potser encara seguiré callant, perquè encara estem en un procés d'emancipació i construcció nacional en el que cal el màxim d'unitat.

Opinió · Política catalana
Pobre Espadaler!
Josep Poca
Escriptor
En la presentació al Born del llibre de Josep Benet, Manuel Carrasco i Formiguera, afusellat, vaig estar al costat de Toni Castellà, a qui coneixia d'ençà de la meva estada al Parlament i, sobretot, d'una trobada al Penal de Burgos per commemorar el 75è aniversari de l'assassinat de Manuel Carrasco i Formiguera.
Opinió · Política catalana
Determini i generositat
Carme Arenas
Filòloga i presidenta del PEN Català i de Linguapax Internacional
Les eleccions de diumenge passat ens han deixat un retrat d'una societat plural i organitzada que, en la seva majoria, vol tirar endavant un procés d'independència respecte d'un estat que ja no representa tota aquesta part gens menyspreable de la societat catalana.
 ·
Recull de premsa
Vives:"És ara que, mantenint la unitat, cal mantenir l'ofensiva més intel·ligent. Estem guanyant, però el partit no s'ha acabat"
En un article al diari Ara  escrit abans de saber-se el resultat de les eleccions del 27-S i sota el títol "Per què hem guanyat" l'escriptor i ex-regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives afirma "Diumenge Catalunya haurà guanyat".
 ·
Crònica · Internacional
Sturgeon: "El futur de Catalunya l'ha de decidir el poble de Catalunya"
La primera ministra d'Escòcia, Nicola Sturgeon, va demanar ahir per al poble de Catalunya el mateix dret a un referèndum, legal i vinculant, que van poder exercir l'any passat els escocesos.
 ·
Crònica · Política catalana
L'ultra Josep Ramon Bosch dimiteix com a president de Societat Civil Catalana
L'entitat unionista anuncia la seva dimissió "per raons personals" l'endemà del 27-S
Opinió · Política catalana
Senyoreta Arrimadas, vostè no és una demòcrata
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Ciutadans ha perdut les eleccions, encara que hagi augmentat els vots i els escons. "Junts pel Si" ha obtingut la confiança de 1.632.962 vots, el 40% i 62 diputats, mentre que Ciutadans només n'ha obtingut 732.147, el 18% i 25 escons.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí