Dimarts, 9 de juliol del 2013 | 18:29
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Desapareix l'Àgora després de 14 anys
Quan no hi ha estratègia ni projecte audiovisual (i menys de comunicació) es pot entendre que els actuals dirigents polítics de TVC autoritzin la desaparició d'un dels programes més emblemàtics de la cadena nacional pública catalana.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
PSC oficial: no és això, companys socialistes
El nostre col·lectiu, fidel a sumar i a cohesionar les forces polítiques catalanistes i sobiranistes de clar origen democràtic, lamenta la imatge i el discurs que estan donant tant el primer secretari del partit dels socialistes, Pere Navarro, com el seu portaveu al Parlament de Catalunya, Marurici Lucena, qui fa algunes declaracions pròpies del malaurat humorista Gila. ¿Com es pot entendre, si no, que Lucena digui que el pla que ha sortit de la reunió dels barons del PSOE a Granada era un "federalisme que és gairebé la independència"?
 ·
La fotografia
La Diputació de Lleida intensifica la seva campanya d'estiu per atraure turisme a la Val d'Aran i el Pallars Sobirà
La Diputació de Lleida ha intensificat la campanya d'estiu a través dels mitjans i suports aliens i també dels seus propis canals de difusió, com ara la revista Ara Lleida per tal d'atraure turisme a les comarques de Lleida, especialment a la Val d'Aran i el Pallars Sobirà, després dels danys provocats pels aiguats. 
Opinió
Triar partit o triar espai?
Josep Poca
Escriptor
Triar un espai lliure, em refereixo. I quan dic això, tinc molt present personatges de la vida política d'aquest nostre país. Vull creure que les persones que han entrat en la vida política, han anat a la recerca del partit la ideologia del qual fos més propera als seus pensaments, sentiments o desitjos, encara que no combreguessin en tots els seus postulats.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Les oportunitats del TIC català
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Sillicon Valley ha esdevingut la referència pel que fa a les noves tecnologies. Allà s'han forjat bona part de les principals companyies tecnològiques, que ens han dotat d'importants productes i serveis, que ens acompanyen en el nostre dia a dia.
 ·
Recull de premsa
Culla: "Sánchez-Camacho exhibeix un perfil d'indiscreció i lleugeresa incompatible amb el lideratge del partit"
"La gradual difusió del contingut de la xerrada està causant un dany irreparable a la imatge tant interna com externa de la presidenta del PPC".
 ·
Llibres / revistes
Espriu narrador
 ·
Recull de premsa
Carod: "A la independència no només li cal un patriotisme generós, sinó intel·ligent"
"Una composició demogràfica tan plural exigeix un discurs nacional molt cívic, cohesionador i inclusiu, pel qual tothom acabi sentint-se part del mateix poble, el català, i ningú no temi ser-hi rebutjat, tant se val el seu origen".
 ·
Crònica · Política catalana
CDC consulta la militància
La situació política de Convergència Democràtica és complexa tant a l'interior del partit com en el govern de la Generalitat. Són conscients, dins del partit, que CDC és l'eix central del sobiranisme i que sense ells s'hauria de replantejar tota l'estratègia cap al dret a decidir i cap a la plena sobirania nacional del país. Però l'ofec econòmic que pateix el govern, l'afer del Palau que afecta el finançament del partit i la imputació de Pujol en el cas de l'ITV ha colocat la direcció de CDC en una situació que necessita el suport, l'escalfor i la cohesió de la base del partit.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí