Dilluns, 22 de febrer del 2016 | 13:15
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Cisco Live, La Nit i el MWC
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo
Vivim un moment tecnològic molt àlgid. I, no només pel Congrés Mundial de Telefonia Mòbil (MWC), sinó que també pels altres esdeveniments tecnològics que aquests dies s'han produït al país i fora d'ell.

Opinió · Política
L'Observatori Ciutadà contra la Corrupció
Jaume Marfany
Filòleg
Destruir, arruïnar, fer malbé, seduir, subornar, falsificar, depravar...Aquest és el significat del verb corrompre d'origen llatí. Un concepte, el de corrupció, molt ampli, però que clarament identificaríem amb l'ús del poder, de qualsevol poder, per assolir beneficis particulars o sectorials, però que no tenen res a veure ni s'identifiquen amb el bé comú d'una societat.

 ·
Notícia · Política catalana
Demòcrates per Catalunya vol incorporar CSQP a la Mesa de partits
Demòcrates de Catalunya ha celebrat el seu primer Consell Nacional  amb la participació dels 200 consellers nacionals i  on s'ha acordat el full de ruta polític dels propers mesos.D'altra banda el Consell Nacional ha escollit al demòcrata Joan Rigol, president del màxim òrgan entre congressos de la formació política, i als demòcrates
 ·
Notícia · Política catalana
Barcelona en Comú vol liderar la confluència d'esquerres a nivell català
La formació d'Ada Colau aprova en el plenari de dissabte passat en assemblea la idea d'Ada Colau de crear una confluència d'esquerres que lideri l'espai de l'esquerra a Catalunya, basada en tres eixos: 'radicalització democràtica, defensa dels drets socials i sobirania'.
 ·
Crònica · Política
I demà, la llibertat
La pau mai no es fa sola: hi ha els que la cerquen i l'habiliten. I n'hi ha que la torpedinen i sabotegen. I si Otegi, com a precursor, és indiscutiblement dels primers, l'immobilisme del búnquer de l'Estat ocupa el pòdium dels segons.
 ·
Recull de premsa · Política
Padovan: "El màrqueting de CDC: quants errors"
L'empresari  Nicola Padovan afirma en un article al diari Ara en relació a CDC "Quin mareig i quines tribulacions han hagut de passar els pobres votants d'aquesta formació en tants pocs anys. I quina superficialitat els estrategs de Convergència en la gestió d'un brand amb tanta potència, sense tenir en compte la força de la paraula, el verbum d'evangèlica memòria".
 ·
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
Subvencions encobertes a les llicències de la TDT
Pareumàquines és una secció diària d'Àlex Gutiérrez al diari Ara, especialitzada en l'observació i anàlisi dels mitjans. Aquesta secció s'ha convertit, possiblement, en la millor anàlisi de la premsa catalana i espanyola sobre els mitjans de comunicació.
 ·
Recull de premsa · Política
López-Bofill:"Legalitat de la secessió"
En un article al Punt Avui el  professor de Dret constitucional a la Universitat Pompeu Fabra, Héctor López Bofill ens recomana el llibre "Justícia i legalitat de la secessió" de Pau Bossacoma del que afirma és "el text més rellevant a escala mundial sobre la teoria del dret de secessió en contextos democràtics".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí