Dilluns, 30 de setembre del 2013 | 20:07
Crònica · Illes Balears
Clam unànime: les Illes marquen el camí a Bauzá
La derrota de Bauzá s'ha fet evident aquest cap de setmana. La vaga de docents de les Illes ha arribat a un punt d'esplendor en la societat de les Illes com mai no s'havia vist anteriorment. L'evidència ha pres forma: Bauzá i la imposada TIL no compten amb cap suport.
Opinió
Independència, igual que llibertat, és femení i singular
Yvonne Griley
Lingüista i activista
A les dones de Catalunya no els tremola pas el pols davant del procés per conquerir la llibertat. La força representativa de la dona a favor de la independència és innegable: el 78'5 per cent de les alcaldesses catalanes formen part de l'Assemblea de Municipis per la Independència (AMI).
 ·
La fotografia
"Euskadi serà una nació europea, però al nostre ritme"
El PNB ha sentenciat en la darrera celebració de l'Alderdi Eguna que el País Basc serà tard o d'hora una nació europea i ha reivindicat el dret a decidir d'Euskadi i la construcció de la nació basca en el marc europeu.
Opinió
Les Illes diuen prou al psicòpata Bauzá
Miquel Sellarès
President de l'Opinió Catalana
Un tsunami de color verd està envaint tota la societat civil i la comunitat escolar de les Illes. Sense adonar-se'n, un fatxa psicòpata que representa l'ala dura i d'extrema dreta del PP a les Illes, el president Bauzá, ha incendiat la política de les Illes i ha trencat internament el PP.
 ·
Notícia
"Espanya, com a estat, què té per oferir-nos? Només repressió, pobresa i incultura. Per això no vol consultes"
"El que està passant a Catalunya hauria de ser, des de fa temps, exemple per a Euskal Herria. La nostra permanència a la presó forma part d'una estratègia de l'Estat" ha dit Arnaldo Otegi a una llerga entrevista concedida a El Punt AVUI.
 ·
Recull de premsa
Sáez: "L'esquerra en aquest país hauria de deixar de definir-se només en referència a la dreta"
"Els assessors de Junqueras i de Navarro haurien de dedicar un segon del seu temps a preguntar-se: ¿i si la baralla [entre Duran i Mas] no fos tal baralla?, ¿i si elque fan és desplegar-se per consolidar els extrems del seu espai polític?".
 ·
Recull de premsa
Gifreu: "Els ideòlegs de la FAES estan encomanant als seus braços executors una nova ofensiva de substitució del català"
"El govern de Bauzá pot tenir majories per imposar la seva idea d'Espanya, que ha fracassat, però no té raons ni armes per aturar la gran marxa democràtica del poble català per refer-se de les dictadures espanyoles".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Llibres / revistes
El gir històric del PP balear contra la llengua
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí