Divendres, 7 de febrer del 2014 | 17:07
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Incompetència en la política de comunicació del govern
Des de Tribuna.cat, el Col·lectiu Joan Creixell ja vam alertar fa poc més de tres anys que calia fer un canvi en el rumb de la política de comunicació del Govern de la Generalitat, fins ara erràtica. Des d'aquest digital vam manifestar que ni Homs --actual conseller de la Presidència-- ni l'expepero Martí --actual secretari de comunicació del Govern-- no són ni les persones ni els professionals de comunicació capaços de generar des del govern una política nacional de comunicació per preparar el país per la transició nacional.
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'acte de presentació del llibre "17:14 L'hora del poble"
 ·
Crònica · Política
El que terroritza Felipe Gonzàlez
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
En el debat que va organitzar Jordi Èvole entre Artur Mas i Felipe Gonzàlez, aquest darrer va transferir als dirigents europeus el terror que li provoca la independència de Catalunya. El que provoca malsons a l'expresident espanyol és que el conflicte català ha deixat de ser un afer intern espanyol i ha esdevingut un afer europeu que reclama l'aplicació del dret internacional.
Opinió
Espanya no fa propostes
Fèlix Martí
President de Linguapax
Fins ara la resposta d'Espanya a la mobilització de Catalunya a favor de la seva independència s'ha caracteritzat per una sorprenent incapacitat per formular propostes alternatives. Repeteixen que ni la consulta ni la sobirania catalana són possibles perquè la constitució de 1978 no ho permet.
Opinió
Ells manen, si tu obeeixes
Carme Arenas
Filòloga, historiadora de l'art i presidenta del PEN Català
Sempre hem tingut present que l'autoritat (l'auctoritas) és una cosa que no es pot imposar, sinó que s'ha de  guanyar.
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Una bona notícia: es crea El Punt AVUI TV
Després de mesos de males notícies en l'espai de comunicació català aquesta setmana s'ha fet un pas endavant: la creació El Punt AVUI TV --un esdeveniment més significatiu encara perquè s'ha dut a terme aquest 2014, any decisiu històricament i nacional per Catalunya.
 ·
Recull de premsa
Paluzie: "El debat és del passat. El que hem de fer ara són els càlculs de la hisenda d'una Catalunya independent"
"No ens importa saber si els funcionaris del Ministeri d'Educació dirigit per Wert treballen o no per tots els ciutadans de l'Estat. El que ens importa és quant ens constarà l'educació en una Catalunya independent".
 ·
Recull de premsa
Casas: "Si l'Estat compra la proposta d'Homs, el xoc de legitimitats estaria servit. I és irresoluble"
"Amb el PP i el PSOE tancats a la independència i també al dret a decidir, el Govern intenta posar-los-ho tan difícil com pot per dir no a una simple consulta sobre la qual es pronunciarien al final tots els espanyols".
 ·
Crònica · Política
El maquiavèlic pla de Rajoy
Marc Costa
Advocat i politòleg
Hem entrat en una dinàmica perillosa. Afortunadament, la societat catalana és molt pacífica, francament tolerant i exemplarment demòcrata.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí