Dimarts, 1 d'octubre del 2013 | 18:01
Crònica · Política catalana
Mas fa via, Madrid es despista
Mas ha posat la directa. El debat de política general, amb un president enfrontat al PP i al PSC, de la mà d'ERC i enterrant les vaporoses terceres vies de Duran i alguns sectors econòmics i financers, i la festa de CDC a Igualada del diumenge han acabat de mostrar el camí que ha emprès el líder de CiU. Artur Mas és un ferm partidari del diàleg, un home que ve de l'autonomisme i moderat.
Opinió · Política
Cordeu-vos el cinturó; ens enlairem!
Montserrat Candini
Portaveu adjunt de CiU al Senat
La velocitat a la que es desenvolupen els tempos de la política des de fa alguns mesos no són fàcils de païr ni pels més agosarats. La sensació de Dragon Khan que hem viscut en alguns moments de la nostra història recent ha donat pas a una acceleració d'aquelles que et fan sentir que el cos deixa enrere l'estómac.
Opinió
Les fronteres són un argument?
Marta Rovira
Sociòloga
Assistim a una batalla dialèctica inèdita sobre la qüestió de la independència de Catalunya, en què se succeeixen comentaris que aixequen el to bel·ligerant, i sovint abaixen el nivell intel·lectual, dels arguments.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
La Internet catalana: un èxit creixent
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
La Viquipèdia, l'enciclopèdia de referència a internet, defineix la Catosfera com la blogosfera catalana, el món de blogs o univers de blogs de la comunitat o xarxa social catalana. La formen el conjunt de blogs escrits en català i la comunitat virtual que hi ha al voltant d'aquests blogs.
 ·
Recull de premsa
"El projecte nacional català ha de contenir l'experiència diversa i ha de tenir una clara finalitat: construir un Estat"
"El projecte nacional català ha de contenir l'experiència diversa de persones que formem part del país i de la societat catalana, des d'orígens i llengües diferents".
 ·
Recull de premsa
Soler: "Si ens imposen una recentralització i l'unionisme guanya per coerció, la fractura la tenim assegurada"
"De totes les amenaces que se solen proferir contra l'independentisme, l'única que mereix la meva atenció és la de la fractura social".
 ·
Crònica · Illes Balears
Clam unànime: les Illes marquen el camí a Bauzá
La derrota de Bauzá s'ha fet evident aquest cap de setmana. La vaga de docents de les Illes ha arribat a un punt d'esplendor en la societat de les Illes com mai no s'havia vist anteriorment. L'evidència ha pres forma: Bauzá i la imposada TIL no compten amb cap suport.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí