Dimarts, 11 de juny del 2013 | 19:30
 ·
Notícia · Política
Tura, temptada per ERC
Un dels actius principals del partit dels socialistes de Catalunya ha assegurat que té una "relació emocional" amb les sigles d'ERC i que el seu pare "es va fer enterrar amb el carnet d'ERC".
Opinió
El boicot del PSC
Jordi Muñoz
Politòleg
El PSC va definint poc a poc les seves posicions. Fins ara la idea de la consulta pactada els ha servit per mantenir una certa ambigüitat. L'evidència de la impossibilitat d'una consulta amb acord de l'estat posa sobre la taula la qüestió rellevant: què ha de fer el govern català, que té un mandat democràtic clar per celebrar una consulta? La demanda, àmpliament majoritària a la societat catalana, de poder-se pronunciar democràticament sobre el seu futur, no pot quedar desatesa.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
La 4G ja és a Catalunya
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Barcelona és la capital mundial del mòbil. Centre i referent pel que fa a aquesta indústria. El catalitzador d'aquest fet fou el poder aplegar la celebració de l'esdeveniment més important d'aquest sector: el Mobile World Congress (MWC). A partir d'aquí, noves iniciatives i el potenciament del sector local han permès arribar fins on som en aquests moments.
 ·
Notícia
López Bofill contra l'enemic interior
En el procés cap a la independència del nostre país un professor de dret constitucional jove de la Universitat Pompeu Fabra ha teoritzat aquests darrers anys, amb valentia i quan alguns no s'hi atrevien, sobre la necessitat que Catalunya assoleixi la independència. Héctor López Bofill és dels pocs que ha fet un plantejament seriós d'estructures d'Estat.
 ·
Llibres / revistes
La trama contra Catalunya
 ·
Recull de premsa
Soler: "Junqueras ha d'apuntalar el govern perquè segueixi el full de ruta traçat"
"El timoner està en hores baixes, però el vent és favorable i l'armada enemiga està desapareguda. Cal aguantar, i fer el que calgui perquè Iniciativa, la CUP i una part del socialisme català s'afegeixin".
 ·
Recull de premsa
Ferrer: "La proposta de Rajoy només s'entén en l'intent d'eliminar qualsevol voluntat nacional"
"Es fa difícil entendre la postura del govern espanyol, quan tot fa pensar que amb la voluntat d'entendre el que es demana des de Catalunya, probablement s'estovaria el suport massiu a l'independentisme".
Editorial
President Mas, ferm
Allò que no diuen les enquestes publicades els darrers dies és que, del desprestigi d'una bona part de la classe política, sols se'n salven els dirigents d'ERC tant a Catalunya com a Madrid. Però és el President Artur Mas qui, amb més força encara, manté la seva credibilitat entre els ciutadans.
Opinió
Soria i una idea de l'Estat
Vicenç Villatoro
Director de l’Institut Ramon Llull
Està bé que els ministres del govern espanyol parlin molt, perquè com més parlen, més es retraten. De vegades sense voler. Llegeixo que el ministre espanyol d'indústria ha criticat, pensant en el català, aquells governs que prefereixen tenir una televisió autonòmica que no pas combatre la malnutrició dels nens. La frase té un fons enorme. Si el senyor José Manuel Soria hagués criticat els governs que prefereixen tenir una televisió que no pas alimentar la canalla, hauria estat simplement un demagog clàssic, de manual.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí