Dijous, 4 de setembre del 2014 | 20:13
Opinió
Som titelles de l'Estat?
Miquel Sellarès
Periodista
Aquests dies he rebut l'invitació per parlar de l'afer Jordi Pujol de dues televisions espanyoles. I per parlar dels "sectors dels negocis" de CiU, dels fills... etc. I els hi he respost que fa 30 anys vaig parlar clar i vaig inventar-me la marca "sector dels negocis" sense registrar-la, però, ni cobrar-ne cap copyright... I el premi que vaig rebre va ser l'expulsió de CDC, partit que, humilment, vaig cofundar. Tothom va callar, llavors. Ho podeu llegir les meves memòries Construint un Estat nou (Angle Editorial).
Opinió
Al Capone i tres conclusions
Miquel Strubell
Sociolingüista
Com sap tothom ─incloent-hi el govern d'Espanya─ Elliott Ness va ser capaç de fer empresonar Al Capone no pas per les seves activitats il·legals i els assassinats que va cometre o ordenar, sinó per cinc càrrecs d'evasió d'impostos. Va ser sentenciat a 10 anys en una presó federal.
 ·
TribunaTV
La Catalunya castellanoparlant: Eduardo Reyes
Opinió · Política
Nou país, reforma horària
Agnès Russiñol
Diputada del grup Parlamentari d'ERC
Ara fa uns dies, l'experta en educació Caterine L'Ecuyer, defensava al Diari ARA la necessitat que els nens passin més hores amb els seus pares.
 ·
La fotografia · Cultura
'L'endemà': la independència de Catalunya a la gran pantalla
L'èxit de la campanya de micromecenatge que Isona Passola va iniciar el febrer passat ha permès que aquesta setmana s'hagi estrenat als cinemes de Catalunya 'L'endemà. Propostes per a decidir', una cinta sobre el procés català i els seus motius.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Missa amb motiu de la Diada Nacional
Els catòlics de Catalunya, i tots els ciutadans sigui quina sigui la seva fe, estan convocats a una missa amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.
 ·
Recull de premsa
Forcadell: "Aquest 11 de Setembre omplirem els carrers perquè el que volem realment és omplir les urnes"
"Aquest 11 de Setembre reforçarem la consulta, aquest 11 de setembre sortirem tots al carrer per convocar la consulta, serem tots nosaltres, serà la nostra força i la nostra voluntat la que convocarà la consulta del 9 de novembre".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Per què legitimar un TC que ha estat l'instrument preferit per l'Estat per negar la sobirania catalana?"
"Sorprèn que algunes veus, des del govern català, s'apressin a justificar i legitimar la previsible posició de l'Estat, atorgant un paper arbitral al Tribunal Constitucional. En què estan pensant? Per a qui treballen?"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí