Divendres, 30 de maig del 2014 | 20:41
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'acte de presentació d''El País que Volem'
Crònica · Madrid
Catalunya i el 'clan de la tortilla' 2.0
Tornen, si és que mai havien marxat. Si no hi ha un canvi de volant a última hora, els socialistes andalusos es faran càrrec una altra vegada del PSOE després de la derrota electoral el 25-M. Si Susana Díaz controla el partit, el federalisme serà (encara més) una relíquia del passat.
Opinió · Política
Molta feina per fer
Joan Manuel Tresserras
Exconseller de Cultura i Mitjans de Comunicació
Ha guanyat el dret a decidir. Ha guanyat el sobiranisme. Ha guanyat l'esquerra. Ha guanyat ERC, fent un gran salt. Ha aguantat CiU. Ha pujat molt ICV... Les opcions d'un 9 de novembre democràtic, d'una gran festa de la dignitat catalana, són avui millors i més sòlides que fa uns quants dies.
 ·
Notícia
'El país que volem': l'eina per a projectar la Catalunya independent
Entitats i personalitats s'han unit per crear "El País que Volem", l'eina ciutadana per imaginar la Catalunya independent. La presentació s'ha dut a terme a la sala El 300 del Born Centre Cultural.
Opinió
Nou Govern
Isidre Palmada
Professor
El juny que comença, amb dies llargs i plaents, ha de ser el mes del cotó. El cotó no enganya, diu la dita. De manera que haurem de fer provatures per veure si s'embruta.
La fotografia · Illes Balears
Diada per la llengua
El 31 de maig, a les 18 hores a la plaça Major de Palma, vine a fer un mar de llaços a favor de la llengua pròpia.
 ·
Notícia
Jaume Sastre, 23 dies en vaga de fam per l'escola en català
Sastre s'ha proposat arribar al 30è dia de vaga tot i que se sent decidit a posar la seva salut personal a mans del President del Govern balear, José Ramón Bauzá.
 ·
Recull de premsa
Fernàndez: "Els àmbits en què l'Estat espanyol intervé i regula, el català retrocedeix"
"Als catalanoparlants ja no ens alimenten molles, volem el pa sencer: deixar de ser ciutadans de segona i veure els nostres drets lingüístics i culturals plenament reconeguts per l'Estat".
 ·
Recull de premsa
Culla: "El mèrit d'ERC ha estat oferir als orfes del suïcidi socialista una llar d'acollida amigable i familiar"
"Unir-se a un PSOE en hores baixíssimes i posar-se d' esquena al procés sobiranista ha suposat una veritable autoimmolació".
 ·
Crònica · Col·lectiu Coronel Escofet
Fernández Díaz ensenya el "paquet" de l'Estat
Des del col·lectiu Coronel Escofet ens hem preguntat diverses vegades --i en aquesta ocasió més que mai-- si al govern de Catalunya o a l'Ajuntament de Barcelona existeix algun gabinet d'estrategues per a fer el joc a l'Estat. En els darrers mesos s'han produït diversos incidents: la provocació als treballadors de TV3, innecessàries retallades en alguns sectors crítics... I ara, després de 17 anys de l'existència de Can Vies, a algú se li acut enfrontar-se amb el moviment okupa català per a provocar el conflicte més important dels darrers anys.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí