Tuesday, 19 de July del 2011 | 18:58
 ·
Crònica · Política catalana
Qui mana al PSC?
La mateixa setmana que CiU aprova els pressupostos amb el suport del PP, Joaquim Nadal es fa una foto públicament amb Oriol Pujol per celebrar un acord per trossejar la llei òmnibus. Per la federació nacionalista, ha estat tot un èxit. El pacte amb el PP és incòmode, sobretot per l'electorat convergent, cada cop més decantat cap al sobiranisme.
Opinió · Política
Deixem de fer l'imbècil
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
Deia Joan Sales (1912-1983) que els catalans portem tres-cents anys fent l'imbècil, això vol dir que no és que haguem de deixar de ser catalans, el que hem de fer es deixar de fer l'imbècil.
 ·
Notícia
'What Catalans Want': exportant les reivindicacions catalanes al món
Un llibre de Toni Strubell amb fotografies de Lluís Brunet analitza la realitat nacional catalana a través d'entrevistes a personalitats de diversos àmbits. Jordi Pujol, José Montilla, Germà Bel o Eliseu Climent són alguns dels 35 entrevistats d'aquesta obra.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Intel·ligència artificial a Catalunya
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
La intel·ligència és la qualitat que l'espècie humana posseeix i que la diferencia de la resta d'éssers vius que hi ha al nostre planeta. És allò que ha permès que l'ésser humà hagi arribat allà on ha arribat i que pugui anar més lluny en el futur.
 ·
Notícia · Societat civil
El Consell General de la Catalunya Nord, a favor d'oficialitzar el català a la UE
El ple del Consell General dels Pirineus Orientals ha aprovat aquesta setmana un text on s'insta a fer oficial el català a les instàncies europees de Brussel·les, Luxemburg i Estrasburg.
 ·
Notícia · Societat civil
L'Opinió parla de temps difícils, però també d'estratègies de futur
L'Opinió Catana ha editat el nº 28 dels seu butlletí en el qual el seu president, Miquel Sellarès, explica a l'editorial els temps difícils que viu el país en aquests moments. Per primera vegada, però, el butlletí planteja estratègies per la construcció nacional.
 ·
Crònica · Economia
Una privatització amb massa interrogants
Després de molts anys de demanda del món econòmic, empresarial i polític, l'executiu de Zapatero ha decidit atorgar-se la medalla abans no es convoquin eleccions generals, i ha iniciat el procés per a la privatització de la gestió dels aeroports del Prat i Barajas amb la creació de les dues societats concessionàries.
 ·
Notícia · Política
El PP vol evitar la imatge de Camps a la banqueta dels acusats i el pressiona perquè pagui la multa
Segons el diari 'Levante', el president de la Generalitat seria reticent a aquesta opció, tot i que se l'estaria plantejant per evitar el negatiu impacte mediàtic que suposaria el seu judici.
 ·
Notícia · Illes Balears
L'OCB demana a Bauzá que es concentri en la lluita contra la crisi i que no lluiti contra 'suposats gegants catalanistes'
L'Obra Cultural Balear ha estès la mà al nou President de les Illes Balears i ha ofert al nou govern "la força de l'OCB per avançar en la cohesió social i la recuperació econòmica".
 ·
Recull de premsa · Política
J. Gifreu: "El recent èxit de Bildu ratifica allò que tothom sap: que al País Basc ja hi ha una majoria independentista"
"Un dia o un altre la fruita caurà madura al País Basc".
 ·
Recull de premsa · Societat civil
M. Llansana: "Des del 10-J han caigut moltes benes dels ulls. Per ara, la resposta del Govern és optar pel PP per aprovar els pressupostos"
"L'independentisme ja és majoritari a Catalunya; els que només reclamaven més democràcia ara ja han evolucionat cap a la demanda sobiranista".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí