Dimarts, 25 de juny del 2013 | 19:38
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Més internacionalització del TIC català
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
El 55% de les empreses del sector tecnològic català ja surten a l'exterior per tal de vendre els seus productes i serveis. Aquesta és una de les dades més significatives i rellevants del Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya 2013.
Opinió
Tot esperant "Godot"
Miquel Strubell
Sociolingüista
Tal com vaig tenir ocasió de dir el mes de març, a l'article Això és una guerra, bona part de l'èxit de la manifestació de l'onze de setembre de l'any passat va ser el seu gran impacte mediàtic, sobretot, i finalment, a nivell internacional. En aquest sentit és molt important que s'entenguin les nostres reivindicacions, que ni neixen en la crisi econòmica ni es limiten als nostres legítims greuges fiscals. 
 ·
TribunaTV
El 29 de juny ens alçarem (tossudament) per la llibertat
 ·
La fotografia
Una estelada il·luminada a la Sagrada Família
La sectorial de l'Assemblea al barri barceloní de la Sagrada Família ha organitzat la creació d'una estelada de llum que ha il·luminat el temple la passada Nit de Sant Joan. L'estelada, feta d'espelmes, s'ha encès amb el foc de la Flama del Canigó.
 ·
Notícia · Societat civil
Òmnium diu que Foment del Treball està estancat en el passat
L'entitat social més influent del país ha lamentat que la patronal d'empresaris catalans representi encara avui dia les empreses "menys dinàmiques" del país i les que "estan enganxades" al mercat espanyol.
 ·
Recull de premsa
Carod: "Hem de demostrar que som de debò una nació, amb maduresa cívica"
"Els partits han de fer la seva feina, el govern ha de governar i l'oposició fer la seva funció, però tots plegats no poden perdre de vista tot el que ens hi juguem, a hores d'ara".
 ·
Recull de premsa
Soler: "Junqueras haurà de ser capaç de mimetitzar-se amb el paisatge circumdant com ho van fer Pujol o Maragall"
"El purisme, en aquest país tan bigarrat, no funciona".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Política catalana
Un nou atac vell: el país és un i no cinquanta-un
Ja és vox populi una dita que s'adiu a la realitat com cap altra: primer t'ignoren, després se'n riuen, després t'ataquen i finalment, guanyes. Aquesta setmana, la cantarella ciutadana del mejor unidos ha arribat a la Moncloa.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí