Divendres, 30 de novembre del 2012 | 20:05
Crònica · Madrid
Si Aznar s'inquieta, vol dir que anem bé!
A Madrid se'ls comença a glaçar el riure. A la seu del PP van viure com una victòria el que era un desastre evident de l'unionisme a les urnes. Dos dies després de les eleccions, Aznar, gat vell de l'espanyolisme, va avisar els seus: "Una coalició entre CiU i ERC seria explosiva". Si bramen, vol dir que anem bé.
Opinió
Un govern fort
Isidre Palmada
Professor
El debat pre-electoral, a la llum d'unes reiteratives enquestes, polemitzava sobre si recolzar a Mas fins la majoria absoluta, o bé construir un cap d'oposició fort i independentista. Les urnes han parlat abastament (70% de participació) i dibuixen una avantguarda plural, conformada per CiU i ERC.
 ·
Notícia · Comunicació
El Diari Ara celebra dos anys amb les audiències enfilades
El diari Ara ha celebrat el seu segon aniversari amb unes xifres de lectors que el corroboren com el rotatiu a l'alça dins del panorama comunicatiu català: 121.000 lectors, segons el Baròmetre, 16.000 més que l'any passat.
 ·
Notícia · Llengua
Tot a punt per la 9a Festa per al joc i la joguina en català
La joguina en català representa només el 6% de l'oferta total que es pot trobar a les botigues catalanes. Davant d'aquesta injustícia, la Plataforma per la Llengua ha decidit engegar la novena edició d'una trobada ja emblemàtica: la Festa per al joc i la joguina en català.
 ·
Llibres / revistes
L'agenda negra del President Mas
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Tornaríem a votar el mateix?"
"Aquesta vegada el ciutadà ha anat a votar amb un mapa equivocat. Si els electors haguéssin tingut més pistes sobre la [...] davallada de CiU [...] haurien pres les mateixes decisions?".
 ·
Recull de premsa · Política
Miró: "El PSC és avui una closca buida"
"A la seu del carrer Nicaragua, que ja els queda gran, Navarro és l'últim emperador romà que espera l'arribada dels bàrbars".
 ·
TribunaTV
11 raons pel català
 ·
Notícia
La repercussió internacional, més vent a favor
Fer una ullada a les repercussions polítiques i al rebombori dels mitjans fora del país és un molt bon exercici, moltes vegades, per a prendre consciència de l'estat real del propi país. A l'Estat espanyol, però, aquest exercici ha esdevingut, amb els anys, una vertadera necessitat.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí