Dimarts, 13 de maig del 2014 | 19:23
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
TV3: victòria del seny, de la responsabilitat i de la pressió nacional
Des de Tribuna.cat portàvem setmanes advertint dels perills d'externalitzar la publicitat de TVC i desmuntar, així, una de les eines més importants de la nostra construcció nacional: la CCMA, amb TV3 i Catalunya Ràdio. Hem donat molts arguments. I ens hem indignat en gran part amb la classe política catalana, la societat civil i amb els professionals afectats, que no entenien la política comunicativa del govern de la Generalitat, si és que el govern en segueix alguna.
Opinió · Política
Més Europa, més Catalunya
Montserrat Candini
Portaveu adjunt de CiU al Senat
Les eleccions europees del 25 de maig són, sense cap mena de dubte, per a Catalunya cabdals i imprescindibles. Aquests comicis ens serviran per demostrar a Europa i al món la força del nostre país i que les demandes dels catalans no són una comèdia, sinó una realitat.
 ·
La fotografia
El Pi de les Tres Branques: ens volen crispats
L'enèsima provocació s'ha fet evident aquesta setmana en aparèixer serrat un dels tres pins que conformen el Pi de les Tres Branques, símbol històric del nacionalisme català i de la unió entre tots els territoris dels Països Catalans.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Eleccions europees i tecnologia: 'roaming'
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Ja estem immersos en la campanya electoral que ha de portar a votar a més de 700 milions d'europeus per tal de determinar quin serà el proper Parlament Europeu, quina composició tindrà i quin pes tindran les diferents formacions polítiques.
 ·
Notícia
Miquel Sellarès presentarà demà dimecres el seu llibre a l'Espai VilaWeb
El periodista assistirà demà dimecres 14 de maig a l'Espai VilaWeb del diari VilaWeb per apresentar el seu darrer llibre de memòries, Construint un estat nou. Memòries polítiques.
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Racó Català celebra el 15è aniversari amb nou disseny i continguts
Ja ho vam anunciar el passat mes de març: Racó Català ha celebrat els seus 15 anys. Aquesta setmana, però, el web informatiu de referència als Països Catalans ha presentat les novetats referents a la data assenyalada: nous continguts i nou disseny web.
 ·
Recull de premsa
Miró: "La gran coalició s'albira a l'horitzó com l'única manera de salvar els mobles"
"Rubalcaba la va clavar quan va dir que no respon a la cultura política espanyola [...]. Però això no vol dir que, davant l'amenaça de ser expulsats del poder, i animats pels poders econòmics, els grans partits no rubriquin el Gran Pacte de la Supervivència".
 ·
Crònica · Política catalana
I si no esdevenim independents?
Marc Costa
Advocat i politòleg
L'altre dia em van preguntar sobre què passaria amb Catalunya si finalment no esdevé independent i la resposta fou clara: preparem-nos! Perquè l'Estat espanyol ens farà pagar molt car la nostra gosadia, el nostre atreviment i el nostre desafiament.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí