Dimecres, 16 de març del 2011 | 19:44
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
El grup de La Vanguardia, en contra de les institucions de comunicació i els mitjans públics
El Grup Godó ha enfollit. El director de La Vanguardia, José Antich, creu que ja és hora de cobrar els favors prestats a CiU. I per això, després que el grup de comunicació hagi estat la punta de llança del desprestigi dels governs tripartits, i després que hagi permès, també, enlairar Artur Mas, Antich s'ha proposat passar factura.
 ·
Crònica · Política catalana
L'edat dels electorats dels partits catalans
Roger Buch
Politòleg
Des de fa uns anys s'havia donat el cas que partits petits i mitjans com ERC i ICV aconseguien bons resultats en els electorats més joves. Vèiem com els electorats de CiU i PSC s'anaven envellint.
 ·
Crònica · País Valencià
Calatrava enxampat
Qui gosa qüestionar els negocis de l'arquitecte Santiago Calatrava al País Valencià és susceptible de ser titllat d'"antivalencià". L'oposició a les Corts ha inquirit repetidament sobre els contractes signats entre el geni de Benimàmet i la Generalitat, i el president Camps, en seu parlamentària, sempre ha eixit pel recte:
 ·
Crònica · Comunicació
El nostre periodista preferit
Ivan Mambrillas
Ramon Barnils parlava dels espanyols en tercera persona i, invariablement, interrompia el tertulià que advocava per alguna forma d'encaix amb Espanya: "Això és regeneracionisme de primers de segle, el Maragall de l'Escolta Espanya, i ja ha fracassat".
 ·
Notícia · Política
Portabella i Laporta culminen la coalició independentista en unes llistes trencaclosques
L'expresident blaugrana anirà de dos i Anna Arqué, de cinc. Depenent dels resultats, els regidors d'ERC podrien ser minoria al sí de la coalició
Opinió · Política
El costat fosc de la lluna
Ferran Pujol
Consultor
Opinió · Política
La guerra de TV3
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la Plataforma pel Dret de Decidir
S'ha perdut una batalla però no la guerra, va dir l'Eliseu Climent, president d'Acció Cultural del País Valencià, quan es van tancar els repetidors de TV3, però no sabia on es disputaria la pròxima batalla ni quan es guanyaria la guerra.
 ·
Crònica · Internacional
La revolució àrab estova la dictadura reial del Marroc
Toni Reig
Periodista
Mentre els japonesos ensopeguen per segona vegada amb l'energia nuclear (el 1945 van ser les primeres víctimes de la història de l'armament nuclear i ara pateixen un "apocalipsi" nuclear, segons expressió del comissari europeu de la energia) la revolució àrab continua avançant.
 ·
Recull de premsa · Política
Pere Pugès: "La majoria de la societat catalana necessita un Estat propi per garantir el seu benestar"
L'arquitecte i socialista sobiranista Pere Pugès ha indicat avui, des del lloc web de Nou Cicle, que les classes populars catalanes i la "immensa majoria de la nostra societat, necessiten un Estat propi".
 ·
Notícia · Política
Yvonne Griley: "Cal fermesa davant qualsevol agressió a la cohesió social"
La directora general de Política Lingüística recorda a TribunaTV que "el Quebec s'emmiralla amb Catalunya" pel que fa a la immersió lingüística
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí