Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 14 de de setembre del 2006 | 13:43
Opinió · Política

Projecte polític


Quan les paraules han quedat ofegades en interpretacions intencionades i adjectius grandiloqüents però buits, és hora de començar a concretar parlant de projectes. Davant d’una nova convocatòria electoral presidida pels retrets d’uns partits que mereixen tots ells un suspens en la seva gestió de la reforma estatutària, cal establir indicadors per a evitar que segueixi la paràlisi dels grans projectes que aquest país necessita Ho ha fet l’Eduard Voltas amb els seus dos articles “Un conseller sobiranista?” al diari Avui, fent una primera proposta de grans línies en política cultural basades en l’ambició, l’excel·lència i la internacionalització. I caldria seguir per la política universitària i de recerca, que quan ha apostat per l’excellència amb bons resultats ha rebut un clar reconeixement internacional, o per la política econòmica, facilitant la iniciativa empresarial i potenciant la seva expansió europea i mundial.

En el moment de rendiment de comptes de les formacions polítiques, que són les eleccions, als ciutadans ens calen indicadors per a mesurar l’èxit o el fracàs de les seves accions. I per poder abandonar el vot de la por, de la resignació o del desencís ens cal ser exigents i no acceptar ambigüitats. Són els projectes polítics i les seves implementacions, el que hem de valorar, i no la verborrea saturadora

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de
Opinió · Política catalana
Dos judicis... o un?
Opinió ·
Viatge a la pròpia responsabilitat
Opinió · Política
La llengua un objectiu prioritari
Opinió · Societat civil
Mobilitzacions virtuals
Opinió · Política
TV3PV: qui pagarà la multa?
Opinió · Política
Política exterior
Opinió · Política
La fermesa de Felip Puig
Indica publicitat