Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 9 de d'abril del 2010 | 14:25
Opinió · Política

Operació biquini

Barcelona · Si ets dels qui t'agrada lluir bon estat de forma durant l'estiu i són aquests primers rajos de sol de Setmana Santa els que t'hi han fet pensar, essent generosos, diguem que vas amb el temps molt just. El que no s'ha fet durant l'any és difícil d'aconseguir en pocs mesos i posar-se en mans de segons quines recomanacions és un risc. Començar a fer exercici físic de cop i sense control, començar diverses dietes alhora, fer raig UVA per començar a trencar el color de la pell, etc., són practiques poc recomanables que, a més, no t'asseguren cap garantia d'èxit.

Pensa una cosa, la gent no et valora només pel teu aspecte exterior. La coherència entre el que dius i el que fas. El compliment de la paraula donada. El teu comportament. La teva ètica i els teus valors. El respecte cap als altres, la teva coherència, etc., són molt més importants que la imatge que pretens simular en una època concreta de l'any. Al Tripartit no han estat els primers raigs solars els que els han fet reaccionar, sinó les primeres enquestes. I, pensant que la gent és mesella i que s'ho empassa tot, ha començat l'operació biquini.

Totes les lleis que no han fet en 7 anys, ara les tramiten per via d'urgència. I si el procediment del Parlament de Catalunya és massa feixuc es canvia i llestos, tot per arribar a punt per les eleccions. Que creuen que algú pot dir-los que tot això no és el que sembla? Doncs es canvia la llei, s'imposa un president nou i s'intenta controlar políticament els mitjans públics. I si la dieta que convé és el decret, cap problema. Que cal fer lleis d'ordenació territorial i només destinar un dia a les compareixences, fot-li! Que ja ho trobarem.

Etcètera, etcètera, etcètera. Sort que la gent no et valora només pel teu aspecte exterior. La coherència entre el que dius i el que fas. El compliment de la paraula donada. El teu comportament. La teva ètica i els teus valors. El respecte cap als altres, la teva coherència, etc., són molt més importants que la imatge que pretens simular en una època concreta de l'any. Quins pebrots l'operació biquini!

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de
Opinió · Política catalana
Dos judicis... o un?
Opinió ·
Viatge a la pròpia responsabilitat
Opinió · Política
La llengua un objectiu prioritari
Opinió · Societat civil
Mobilitzacions virtuals
Opinió · Política
TV3PV: qui pagarà la multa?
Opinió · Política
Política exterior
Opinió · Política
La fermesa de Felip Puig
Indica publicitat