Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 4 de de setembre del 2013 | 18:39
Notícia

Vives i Sellarès, a la presentació del llibre 'El fracàs d'Espanya'

El regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives, i el periodista Miquel Sellarès, seran els conductors de l'acte de presentació del llibre de Pere Sampol. La trobada s'emmarca dins de la Setmana del llibre en català d'enguany.

Barcelona · El regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives, i el periodista Miquel Sellarès, presentaran aquest proper 9 de setembre a les 20 hores a la plaça de l'escriptura de Barcelona el llibre 'El fracàs d'Espanya' del polític i director de la Fundació Emili Darder, Pere Sampol.

La trobada literària se celebrarà dins dels actes emmarcats en la Setmana del llibre en català, que aquest 2013 retrà homenatge a la figura literària de Salvador Espriu.

El llibre de Sampol, publicat el passat mes de juny, detalla el fracàs de l'Estat espanyol a les Illes Balears a través de les classes dominants al territori, dels polítics, dels darrers governs espanyols, de la monarquia, de la crisi i a través també de la configuració social de les Illes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat