Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 20 de de setembre del 2011 | 18:01
Notícia · Societat civil

L'Assemblea Nacional Catalana presentarà 'Osona per la independència'

El proper divendres, dia 23 de setembre, a les 9 del vespre al teatre Atlàntida de Vic, està prevista la presentació de l'assemblea Osona per la independència, a càrrec de Ricard Torrents, Lluis Llach i el doctor Jordi Folch.

Barcelona · El proper divendres l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) presentarà oficialment l'assemblea comarcal "Osona per la independència", que serà l'encarregada d'impulsar i coordinar les assemblees locals de totes les poblacions de la comarca d'Osona, tal com s'està fent arreu del territori català des que el passat 30 d'abril la Conferència Nacional per l'Estat propi.

Amb l'acte de constitució d'"Osona per la independència" s'iniciarà un seguit d'actes multitudinaris que han de permetre l'arrelament del projecte de creació de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) arreu del país. "Osona per la independència" també consolidarà la feina de constitució de les assemblees de base que s'està duent a terme a moltes ciutats i pobles catalans.

L'objectiu a mig termini, però, de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) preveu la creació d'unes 250 assemblees territorials, d'àmbit local, comarcal o regional (i de barri o districte a la ciutat de Barcelona), que cobreixin tot el país i apleguin un mínim de 6.000 persones disposades a treballar en aquesta nova Assemblea de Catalunya que, de forma unitària, democràtica i transversal, reuneixi a tots els qui volen aportar el seu esforç per aconseguir el suport de la majoria social suficient al projecte de creació del futur Estat català dins el marc de l'Europa unida.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat