Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 24 de d'octubre del 2011 | 17:54
Notícia · Societat civil

Més de 400 persones assisteixen a la presentació de l'Assemblea Baix Empordà per la Independència

Lluís Llach fa una crida als presents perquè formin part del moviment, que ja compta amb més de 3.000 adherits i més de 60 assemblees territorials.

Quasi mig miler de persones van omplir a vessar el passat divendres el Teatre-Auditori Municipal de Sant Feliu de Guíxols per assistir a la presentació de l' Assemblea Comarcal Baix Empordà per la Independència. L'acte va comptar amb la presència de Josep Albertí, membre del secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i impulsor comarcal; Assumpció Cantalozella, llicenciada en filologia catalana i escriptora; Pere Pugès, membre fundador del Moviment per a la Independència (MxI) i Lluís Llach.

Llach, que és membre del Consell Permanent de l'ANC, va  exposar els motius pels quals sumar-se als més de 3.000 adherits amb què ja compta aquest moviment cívic que té com a finalitat la consecució d'un Estat Propi el més aviat possible.

Tots els ponents van insistir en la importància del moviment imparable que s' ha iniciat en la societat civil i que és el motor per anar avançant cap a la independència de la nació catalana, i van expressar que l' ANC, que es va estenent territorialment com una taca d' oli,  respon a les necessitats d'expressió d' aquest moviment transversal.

Olga Cercós va conduir un acte que començà amb la presència a l' escenari de  l'Orquestra de Cambra del Baix Empordà i de la Coral formada per cantaires de diverses Corals del Baix Empordà. Amb tot l'auditori dempeus, van oferir un emotiu Cant de la Senyera, sota la direcció de Rafael Subirachs. La música també va servir per cloure l'acte amb tots els presents sumant-se al Cant dels Segadors.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Imatges relacionades
Indica publicitat