Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 1 de de juliol del 2011 | 18:55
Notícia · Societat civil

Més de 100.000 visualitzacions de la gran festa del català

El primer lip dub per la llengua catalana ha assolit aquesta setmana les 100.000 visualitzacions. El vídeo, que va ser enregistrat els passats 15 i 16 de d'abil a diversos punts de Barcelona, va comptar amb la participació de més de 1.500 persones.

Barcelona · Nou rècord de la gran festa del català. El primer lip dub per la llengua catalana que es va celebrar el passat mes d'abril ha assolit  en dos mesos les 100.000 visualitzacions. L'acte en favor de l'ús i la promoció de la llengua a la societat i, de manera especial entre el col·lectiu d'immigrants, ha traspassat les barreres nacionals i ha despertat l'interès de l'Associació d'Estudiants i Investigadors Xinesos de Catalunya, que ho ha començat a difondre el vídeo al portal xinès Youku.va.

La iniciativa, organitzada per la Xarxa d'entitats de nouvinguts i la Plataforma per la Llengua, es va gestar, segons indiquen els organitzadors, amb l'objectiu de reivindicar, d'una manera lúdica i original, el paper del català com a eina d'inclusió dels nouvinguts i de cohesió social, i va tenir el suport de destacades figures de la societat, la cultura i la política catalanes, com són l'expresident Jordi Pujol, el cantant Lluís Llach, l'actor Pep Anton Muñoz, el músic i membre del grup Nour, Yacine Belahcene, l'actor Quim Masferrer, Joel Joan, Núria Feliu, el grup Lo Petit Comitè, el cantautor Pep Gimeno "Botifarra", Feliu Ventura, Pirat's Sound Sistema, Gossos, el grup juvenil Macedònia, Esteve Rovira (director de La Riera i El Cor de la ciutat), i els actors Jordi Martínez i Lina Forero, entre d'altres.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat