Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 17 de de gener del 2013 | 18:42
Notícia · Societat civil

Declaració de sobirania: tothom al carrer

La drecera que s'ha obert a Catalunya amb la proposta de sobirania presentada la setmana passada i pactada entre CiU i ERC prendrà total rellevància política el proper 23 de gener, quan molt segurament serà aprovada al Parlament de Catalunya. Per això, l'ANC ha convocat tota la societat catalana a aplegar-se davant de la cambra catalana a les 12 hores.

Barcelona · L'Assemblea ha convocat tots els ciutadans de Catalunya a concentrar-se el proper 23 de gener a les 12 del migdia a les portes del Parlament de Catalunya per demostrar el suport encara viu i latent de la ciutadania a favor de l'Estat propi i per fer palès l'alè viu de la societat civil catalana en aquest procés d'independència ja encetat al país.

A una nota de premsa, l'entitat ha indicat que l'aprovació de la Declaració de Sobirania és "el primer pas" per a l'exercici del dret a decidir de Catalunya i ha considerat "indispensable" la mobilització de tots els catalans i catalanes per a "demostrar una vegada més, com ja va fer l'11 de setembre passat, la força i la convicció de la societat civil".

L'ANC ha subratllat la necessitat de donar suport a les institucions catalanes i de fer visible a ulls del món el desig popular d'esdevenir un nou Estat d'Europa, per això ha instat els participants a dur senyeres, estelades i tot tipus de símbols. L'entitat també ha anunciat concentracions al vespre, entre les 19h i les 20h, davant dels ajuntaments dels municipis de tot Catalunya.

A les concentracions es farà lectura d'un manifest en què s'instarà la societat a treballar per la independència i a "arribar a tots els racons del país per tal que quan els ciutadans de Catalunya exercim el dret a l'autodeterminació ho fem de forma clara i inequívoca pel sí a la llibertat i al nostre futur com a poble".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat