Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 22 de de desembre del 2011 | 17:54
Notícia · Societat civil

Davant les agressions, treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio creen una plataforma en defensa dels mitjans públics

La plataforma exigeix a les administracions que prenguin les mesures adients per a evitar el tancament dels mitjans de comunicació públics catalans.

Barcelona · Sota el nom de TV3teva, un grup de treballadors de TV3 i de Catalunya Ràdio han respost a les agressions del govern de Mas al sector comunicatiu públic i han creat la Plataforma en defensa dels mitjans de comunicació públics.

Amb l'objectiu de denunciar l'actual situació de Televisió de Catalunya (TVC) i de Catalunya Ràdio i de conscienciar sobre la importància social d'aquests mitjans, els creadors de la plataforma volen defensar la televisió i ràdio públiques catalanes.

El col·lectiu ha denunciat les injustificades mesures econòmiques iniciades amb el govern de Mas i ha assegurat a través del manifest que TV3 i Catalunya Ràdio mantenen el lideratge d'audiència i són els mitjans més ben valorats pels ciutadans, i que la CCMA és "una de les millors i més barates corporacions de comunicació públiques d'Europa".

Finalment, la plataforma ha denunciat que aquesta agressió és a favor de "determinats grups de comunicació privats que ambicionen la publicitat i les audiències que avui tenen els mitjans públics":  "Aquests pretenen estendre la fal·làcia que els recursos destinats a TV3 i Catalunya Ràdio són desproporcionats, mentre ells gaudeixen de substancioses subvencions públiques per fornir beneficis privats, una xifra desconeguda per al gruix de la població".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat