Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 12 de de març del 2014 | 19:05
Notícia · Societat civil

Campanya de l'ANC als turistes de la capital catalana

L'ANC ha decidit explicar el procés sobiranista entre els turistes que es troben a Barcelona amb motiu del partit de Champions League entre el FC Barcelona i el Manchester City d'aquesta setmana.

Barcelona · L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha engegat aquesta setmana una campanya íntegrament en anglès dirigida als turistes que en aquests dies es troben a la capital catalana. L'ANC ha inclòs aquesta acció dins de la campanya d'internacionalització del procés sobiranista que ja va dur a terme anteriorment al Mobile World Congress i que duu el nom De Catalunya al món.

Aquest cop, però, l'ANC ha volgut aprofitar la gran ocasió que suposa el partit de Champions League d'aquest dimecres 12 de març, ja que Barcelona s'omplirà de turistes que vénen a presenciar l'acte esportiu. L'Assemblea ha colocat estants i personal als voltants del Camp Nou per explicar el procés pacífic i democràtic favorable a la independència entre tots els turistes i seguidors estrangers que s'acostin a l'estadi per veure el partit entre el FC Barcelona i el Manchester City.

L'assemblea ha repartit díptics on hi explica: "Today over 80% of Catalans want to be able to vote on self-determination, making use of their democratic and civil rights. On 11th September 2012, the Catalan national day, 1.5 million people demonstrated behind the demand for independence. A year later, and with the same demand, more than 1,6 million people formed a 400-kilometre human chain stretching across the country from north to south, the so-called Catalan Way".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat