Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 18 de de gener del 2012 | 16:13
Notícia · Societat civil

Biel Majoral i Som Amorós, al Concert per la Independència de Sabadell

L'Assemblea Nacional Catalana organitza l'acte, que comptarà també amb les intervencions d'Àngels Folch, Carme Forcadell i Miquel Sellarès.

Aquest divendres 20 de gener, Biel Majoral i el quartet Som Amorós actuaran a Sabadell, al bar La República, en el Concert per la Independència. L'acte, organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i la Plataforma pel Dret a Decidir (PDD), comptarà també amb les intervencions dels membres de l'ANC Àngels Folch, Carme Forcadell -també vicepresidenta de la PPD- i Miquel Sellarès.

El concert començarà a les 21:30 hores, i s'emmarca en la multitud d'actes que estan duent a terme les assemblees territorials de l'ANC per estendre's i donar-se a conèixer pel territori. Precisament, el mateix divendres se celebren dos actes més de l'Assemblea, a Llinars del Vallès, d'una banda, i a Sant Guim de Freixenet, de l'altra, en una presentació que comptarà amb les intervencions del membre i expresident de la PDD, Pep Cruanyes, la periodista Anna Punsoda i el diputat i coordinador de la Comissió de la Dignitat, Toni Strubell.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Imatges relacionades
Indica publicitat