Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 26 de de novembre del 2009 | 16:59
Notícia · Societat civil

La cultura catalana dóna suport a les consultes independentistes del 13-D

Barcelona · Una vasta representació del món de la cultura, de l'esport, de l'economia i d'altres sectors socials catalans ha presentat aquesta setmana un manifest de recolzament total a les iniciatives populars per la independència de Catalunya, uns referèndums, segons els signants del manifest, que donen vitalitat i empenta a la societat catalana.

El col·lectiu, que engloba noms tan coneguts com Sergi López, Joel Joan, Isabel-Clara Simó, Joan Solà, Josep M. Terricabras o "Titot", ha explicat en una roda de premsa que l'actual marc polític té "serioses limitacions" i que a la societat catalana "li cal exercir el dret de decidir" per tal d'encarar el futur "amb garanties de progrés i de cohesió social". "Aquesta és una pressió de baix a dalt que farà aflorar un referèndum a nivell nacional" ha afirmat la degana de la Facultat d'Econòmiques de la UB, Elisenda Paluzie, que s'ha adherit al manifest, mentre que Francesc Ribera, 'Titot', ha mostrat la seva esperança perquè "passi alguna cosa completa i definitiva".

Per altra banda, la Coordinadora de les consultes ha avançat alguns detalls de l'acte organitzat per aquest proper diumenge 29 de novembre al matí al Fòrum de Barcelona. L'acte serà, segons el responsable de la Coordinadora, Uriel Bertran, una "demostració de força" que serà presentat pel periodista Miquel Calçada.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat