Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 14 de d'octubre del 2011 | 17:42
Notícia · Societat civil

25N: primera Assemblea de l'Associació de Municipis per la Independència

La iniciativa endegada per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ja té data per a la primera Assemblea: 25 de novembre.

Ajuntament de Vic.

Barcelona · Vic ha fet un pas més en la construcció d'una vertadera xarxa de municipis compromesa amb el futur de la nació catalana. L'alcalde de la capital d'Osona i principal impulsor de l'Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Vila d'Abadal, ha convocat ja la primera Assemblea pel proper 25 de novembre.

Vila d'Abadal no ha determinat, però, el lloc de la trobada però n'ha destacat a Nació Digital l'objectiu d'aquesta primera assemblea: tenir una bona base per impulsar una consulta oficial sobre la independència coordinada des dels consistoris. Els municipis adherits a la iniciativa han previst que el nombre d'adhesions no només es mantigui sinó que augmenti d'aquí a finals de novembre.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat