Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 19 de de maig del 2010 | 16:03
Notícia · Societat civil

"Referènding! L'art de fer i guanyar referèndums", un manual d'estil per no naufragar a les consultes

Barcelona · L'última de les publicacions del col·lectiu Dr. Cat posa a portada una de les expressions democràtiques que més s'està estenent i exercitant darrerament a la societat

catalana: la convocatòria de referèndums. Per la independència de Catalunya, per la reforma de la Diagonal... Referènding! L'art de fer i guanyar referèndums por aplicar-se per a qualsevol tipus de consulta, donat el seu format breu de manual d'ús i amb esquemes i gràfics il·lustratius, que expliquen el què-qui-com de les consultes populars.

Publicat per "Llibres de l'Índex", el nou llibre també fa un recorregut històric pel passat d'aquestes iniciatives, els seus perills i paranys, els requisits imprescindibles i presenta decidides conclusions finals: combatre el col·lonialisme i incentivar la participació a les consultes per la independència de Catalunya "perquè lligarem més i serem més savis, equilibrats i feliços".

Amb la intenció d'"instruir i divertir", el col·lectiu Dr. Cat afegeix a les dosis d'ironia i sarcasme, i entre l'utopia d'un gran referèndum que aconsegueixi el vot unànime de la societat catalana a favor de la independència de Catalunya, frases que destil·len la base de la filosofia oriental que Bruce Lee deia a les pel·lícules: "No temis el fracàs. El crim és la mediocritat, i no pas el fracàs. Tot i perdre, és en els grans reptes allà on hi ha la glòria". 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat