Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 10 de de novembre del 2008 | 17:27
Notícia · Societat civil

I Trobada de joves de l'Òmnium: punt i seguit

Barcelona ·

Una quarantena de joves de tot el territori català es van reunir aquest cap de setmana a Coma-Ruga en la I Trobada de Joves d'Òmnium. Els assistents, la majoria socis de l'entitat, buscaven un espai de catalanisme transversal on poder servir, conèixer una xarxa de joves amb les seves mateixes inquietuds i formar-se una mica més a partir de les ponències i dels posteriors debats. El repte, ara, és cohesionar el grup perquè aquest s'insereixi a dins de l'estructura d'Òmnium Cultural. La fi d'aquestes jornades, doncs, no suposen un punt i final per aquests joves.

 

A la trobada hi va venir gent de tot arreu: des del  Baix Ebre fins al Pallars Jussà, passant pel Segrià, el Priorat, Osona, La Selva, el Gironès, el Tarragonès,Barcelonès, Alt i Baix Penedès, Garraf, Anoia, Maresme i el Vallès. El cap de setmana va comptar amb quatre ponències i la va concloure el president d'Òmnium, Jordi Porta.

 

L'objectiu de l'entitat, ara, és  introduir aquests joves dins l'organització. Des d'Òmnium, declaren que "caldrà debatre de quina manera ho fan, però durant les jornades va quedar clar que OC és una entitat molt intergeneracional i que cal treballar tots junts en una sola entitat forta i cohesionada".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat