Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 9 de d'octubre del 2009 | 15:53
Notícia · Societat civil

Dues concentracions marquen la Diada valenciana d'enguany

Barcelona · El País Valencià sembla dividit en un dia tan assenyalat com el d'avui. Si, per una banda, la classe política es troba immersa en la inacabable trama de corrupció del Cas Gürtel que està tenyint de negre el PP de València, la societat civil està dedicada aquest 9 d'octubre a les concentracions que han programat

la Comissió Nou d'Octubre per una banda i Maulets (Jovent Independentista Revolucionari) amb l'Organització Socialista d'Alliberament Nacional (Endavant) per l'altra.

A les 6 de la tarda d'avui, les diverses entitats -d'entre les quals destaquen CCOO, UGT, Sindicat CAT, Intersindical Valenciana i Acció Cultural del País Valencià- que conformen la Comissió Nou d'Octubre han fet una crida a la població civil per a formar part de la primera de les manifestacions, que duu el lema "Som País Valencià. Treball digne, drets socials i ambientals".

D'altra banda, Endavant i Maulets també han convocat, com és habitual en aquesta data, una marxa al mateix lloc (plaça Sant Agustí de València) i hora, amb un manifest propi amb el qual volen reivindicar la catalanitat del País Valencià i la independència dels Països Catalans.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat