Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 5 de de novembre del 2009 | 15:24
Notícia · Societat civil

Deu Mil per l'Autodeterminació torna a portar el conflicte català a Brussel·les

Barcelona · El proper onze de novembre, a les onze i onze hores del matí, farà 91 anys l'armistici que va donar per acabada la primera Guerra Mundial i que reestructurava Europa amb el naixement de desenes de nous estats. Aquesta data ha estat l'escollida per Deu Mil per l'Autodeterminació per tornar al cor d'Europa, al Parlament Europeu, i reforçar la internacionalització del conflicte català amb un acte que serà, segons els organitzadors, l'inici d'una campanya que tindrà continuïtat fins al final de la presidència espanyola de la Unió Europea.

Concretament, el proper 11 de novembre, membres de Deu Mil per l'Autodeterminació, acompanyats de "diverses personalitats catalanes i europees", aniran a Brussel·les per fer sentir la seva veu i "explicar a la comunitat internacional el cas irresolt català". Els presents també entregaran un llibre a tots els eurodiputats amb imatges de la manifestació del passat mes de març. Tot i que no volen aportar més informació, els organitzadors de la iniciativa afirmen que els actes s'estendran al llarg de la presidència espanyola de la UE.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat