Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 2 de de juny del 2009 | 15:44
Notícia · Societat civil

La London School of Economics and Political Science i el Patronat Catalunya Món acorden crear l'Observatori Catalunya Món

Barcelona · El Patronat Catalunya Món i la London School of Economics and Political Science han acordat signar el proper dimarts 2 de juny a les 13 hores a la seu del Cercle d'Economia (C/ Provença, 298, Barcelona) un acord de col·laboració per crear l'Observatori Catalunya Món.

Amb la presència de la secretària general del Patronat Catalunya Món, Rosa Clavell i el director de la London School of Economics and Political Science, Howard Davies, l'acord de col·laboració es formalitzarà en un acte presidit pel vicepresident del Govern de la Generalitat Josep-Lluís Carod-Rovira.

L'Observatori Catalunya Món estarà dirigit per l'historiador Paul Preston i començarà a funcionar a partir de l'any acadèmic 2009-2010. Aquest nou observatori té per finalitat donar a conèixer Catalunya en l'esfera internacional i augmentar la presència directa del país l'exterior.

En aquesta iniciativa també hi participen Mediaproducción S.L., Abertis Infraestructuras S.A., Foment del Treball Nacional, la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, la Societat Barcelonesa d'Amics del País i la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Indica publicitat