Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 1 de d'octubre del 2008 | 14:24
Notícia · Societat civil

Maulets reafirma la seva voluntat d'unificar el jovent de l'Esquerra Independentista coincidint amb el seu vintè aniversari

Barcelona ·

L'organització juvenil independentista i revolucionària Maulets ha dut a terme durant el passat cap de setmana la seva Assemblea Nacional bianual a Jesús (Baix Ebre). Durant els dos dies de la trobada, Maulets ha aprovat unes noves ponències estratègiques on es reafirma definitivament amb l'objectiu de treballar en el seu dia a dia per tal de superar les divisions internes juvenils de l'independentisme revolucionari català i assolir, a mitjà termini, la unitat organitzativa en l'àmbit dels joves de l'Esquerra Independentista, tal com ja s'ha fet en altres àmbits: municipal (CUP), estudiantil (SEPC) o antirepressiu (Alerta Solidària)


En un comunicat fet públic per la pròpia organització de joves, Maulets explica que la conjuntura actual on es fa evident una crisi del sistema econòmic així com del marcs fixats per la Constitució espanyola i francesa és prou positiva com perquè hi hagi un avenç important en l'alliberament social i nacional dels Països Catalans. Així mateix, l'Assemblea Nacional, celebrada 20 anys després de la que es va fer a la Garrotxa on es va fundar l'organització,  va servir per marcar els eixos que des de Maulets es volen treballar durant els propers anys. 


Des de Maulets s'anuncia que un dels eixos centrals de la seva feina serà l'oci juvenil. Des de l'organització independentista es considera que "l'actual model d'oci que converteix el jovent en màquines de consumir passives i acrítiques, fent especial èmfasi en la problemàtica de les drogodependències, lligat a aquest model d'oci i la precarietat en tots els àmbits de les nostres vides". A part d'això, Maulets seguirà, segons s'explica en el comunicat, participant d'altres moltes lluites com ara "el compromís en la lluita contra el patriarcat, la lluita en defensa de la terra, la defensa del català, la lluita contra la repressió-" 


L'estratègia aprovada a Jesús servirà, segons Maulets, per acostar l'horitzó de l'alliberament nacional i social dels Països Catalans. Durant tot aquest 2008, l'organització independentista ha organitzat diversos actes per commemorar el vintè aniversari de la seva fundació.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat