Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 21 de de març del 2014 | 18:30
Notícia

Raimon, Premi d'Honor de les Lletres Catalanes

Òmnium Cultural ha anunciat que enguany premiarà el cantant Raimon amb el 46è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes.

El 46è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes serà lliurat el proper mes de juny al cantautor de Xàtiva, Raimon, com a reconeixement a la seva obra en llengua catalana.

Aquesta setmana l'entitat lliuradora del guardó, Òmnium Cultural, ha reconegut la importància d'una trajectòria artística de més de cinquanta anys, que ha tingut un paper fonamental en la difusió de la llengua i la cultura catalanes.

Segons la mateixa entitat, el jurat del 46è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes ha volgut reconèixer tant "la trajectòria artística i cultural com el compromís cívic" de Raimon, a més de "la seva defensa de la unitat de la llengua catalana".

El cantautor ha dit, per la seva banda, estar "molt sorprès i molt ben acompanyat, perquè Espriu i Fuster també van rebre el Premi d'Honor", màxim guardó de les lletres catalanes. Raimno, finalment, ha agraït aquest reconeixement: "Suposo que es reconeix la meva interpretació i actitud, una certa manera d'estar al món durant més de 50 anys".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat