Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 9 de d'abril del 2014 | 17:51
Notícia

"Qualsevol classe política que no es vulgui fer l'harakiri a ella mateixa ha d'acompanyar el procés"

Dins del cicle d'entrevistes Reptes 2014, aquesta setmana TribunaTV ha entrevistat en exclusiva Jaume López, Doctor en Ciència Política i de l'Administració i professor de la Universitat Pompeu Fabra.

Jaume López ha sentenciat a l'entrevista a TribunaTV que el procés català "ja no té marxa enrere" perquè els ciutadans catalans s'han "desconnectat" mentalment de l'òptica espanyola.

"Ens trobem en les primeres etapes d'un estat indepedent" ha reblat el professor de la UPF, qui també ha explicat que el principal ingredient que provoca que Catalunya s'independitzi és la manca de l'Estat espanyol de mà esquerra: "És la garantia que la independència es farà, juntament amb la societat civil catalana, que ja és madura".

L'entrevista a Jaume López s'inclou dins del cicle d'entrevistes Reptes 2014 de TribunaTV, en el qual també s'hi ha entrevistat l'exconseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras.

Finalment, López ha alertat que "qualsevol classe política que no es vulgui fer l'harakiri a ella mateixa ha d'acompanyar el procés". Podeu veure l'entrevista sencera a l'apartat TribunaTV de Tribuna.cat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat