Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 24 de d'abril del 2013 | 18:32
Notícia

Presentació del llibre 'L'independentisme a les Illes Balears'

El proper 26 d'abril la Taverna Atzucac (C/Carreró 31, Mataró) acollirà presentació del llibre L'independentisme a les Illes Balears. A l'acte hi participaran els autors del monogràfic, Pau Jordà i Sánchez i Miquel Amengual i Bibiloni.

A partir de les 19.30 hores el local Taverna Atzucac de Mataró serà l'escenari de la presentació del llibre "L'independentisme a les Illes Balears". El proper 26 d'abril els autors de monogràfic, Pau Jordà i Sánchez i Miquel Amengual i Bibiloni, explicaran el contingut del llibre.

Posteriorment, a les 20.30 hores, es passarà al mateix local el documental "Aigua clara, Formentera 1913-1975" del periodista Carmelo Convalia, una cinta que explica la vida del mariner i anarquista Joan Colomar Torres, i els secrets de la Formentera del segle XX, des de 1913 fins a 1942, any en què es va tancar el camp de concentració conegut com Sa Colònia (Es Campament) que va arribar a tenir 1.500 presoners republicans.

Finalment la jornada clourà amb un sopar. Per a confirmar assistència podeu enviar un correu a tavernaatzucac@gmail.com.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat