Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 28 de d'octubre del 2014 | 20:26
Notícia

'Presència' recull els articles més importants sobre Catalunya apareguts a la premsa internacional

La revista Presència ha copsat el creixent interès que ha suscitat el procés català a la premsa internacional des del 2012. Per això ha publicat aquesta setmana un número especial on hi recull els 25 articles sobre Catalunya més importants apareguts als mitjans internacionals.

Barcelona · Amb l'objectiu de mostrar què pensa la premsa internacional sobre el procés català la revista Presència, del grup Hermes Comunicació, ha publicat aquesta setmana un número especial on s'hi recull 25 dels articles més importants sobre Catalunya a la premsa exterior.

Aquest número, titulat Als ulls del món, posa de relleu el gran ineterès que a dia d'avui desperta el procés català portes enfora. La revista també apunta al creixement que aquest interès ha patit en els dos darrers anys. Els articles apareixen traduïts al català i pertanyen a capçaleres de França, EUA, el Regne Unit, l'Argentina, la Xina, Suïssa, el Canadà, Rússia i Israel, entre d'altres països.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat