Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 5 de d'abril del 2016 | 15:40
Notícia · Política

Societat Civil Catalana denuncia 5 entitats i 19 eurosiputats per "malmetre el seu honor"

Societat Civil Catalana (SCC) ha denunciat 19 eurodiputats i 5 entitats "per haver promogut un manifest en què reclamaven a l'Eurocambra que li retirés el Premi Ciutadà Europeu 2014". "L'objecte de la demanda és perquè en el manifest considerem que es fica il·legítimament en l'honor de

SCC i per fundar-se en afirmacions de fet inequívocament falses i mentiders que atribueixen a SCC conductes deshonroses mai esdevingudes" han assenyalat fonts de l'entitat espanyolista a l'agència EFE.

La Comissió de la Dignitat, Amical de Mathausen i altres camps, SOS Racisme,Fundació Congrés de Cultura Catalana i Fundació Catalunya Fons són les entitats a qui SCC reclama 25.000 euros amb l'argument que "el manifest malmet il·legítimament l'honor de SCC". Un total de 19 eurodiputats també consten a la demanda de l'entitat espanyolista, entre ells Josep-Maria Terricabras (ERC), Ernest Maragall (MES), Ramon Tremosa (CDC) i Jordi Sebastià (Compromís), entre d'altres.


Així, SCC sol·licita  "la condemna dels demandats a cessar" en la seva activitat i "a abstenir-se en el futur de qualsevol actuació que, directament o indirectament, suposin imputació a SCC de conductes idèntiques o similars" a les expressades en el manifest.

També reclama la "condemna dels demandats a indemnitzar solidàriament SCC en els danys i perjudicis soferts com a conseqüència de la falsa imputació realitzada en el manifest", i que ha xifrat en 25.000 euros.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat