Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 26 de de juny del 2012 | 19:02
Notícia · Política

Rigau: "Som on érem"

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha comunicat serenitat absoluta en valorar la sentència del Tribunal Suprem. Rigau ha assegurat la continuïtat total del model lingüístic de l'escola catalana.

Font: 3/24 i 324.cat · Continuïtat i serenitat absoluta a tots els centres. Aquesta és la consigna d'Irene Rigau, qui ha valorat en roda de premsa la sentència del Tribunal Suprem sobre el caràcter vehicular de la llengua catalana en el cicle superior de l'Educació Infantil.

Per a Rigau, el Suprem ha demostrat "una vegada més que interpreta molt restrictivament tot allò que concerneix el model lingüístic escolar de Catalunya". La consellera ha insistit que "som on érem", com ja va dir l govern el març passat després de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre la immersió a les aules.

Rigau també s'ha compromès a "continuar aplicant la immersió lingüística i el català com a llengua vehicular d'aprenentatge" i ha reiterat que des del departament es té en compte que les "idees fonamentals del decret 181/2008 estan recollides a la Llei d'Educació de Catalunya (LEC) en el títol 2 de règim lingüístic": "Com que la LEC és vigent, podrem continuar aplicant el mateix que aplicàvem".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat