Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 4 de d'agost del 2011 | 15:19
Notícia · Política

Reagrupament, disposat a donar suport a ERC si Alfred Bosch és l'escollit

El líder de la formació, Joan Carretero, continua amb el seu particular 'reacostament' a Esquerra sempre que aquesta prioritzi l'eix nacional.

La possibilitat que Alfred Bosch acabi sent el cap de llista d'ERC a Madrid és vista amb bons ulls per Reagrupament. O, almenys, pel seu president, Joan Carretero, que ha continuat acostant-se a la formació republicana –després de la desfeta electoral de RCat i dels pèssims resultats d'Esquerra,  l'exconseller va assegurar que ERC havia de ser el pal de paller de l'independentisme- i ha admès que estaria disposat a "ajudar" el partit de cara el 20-N.

Dues condicions són les que ha posat Carretero sobre la taula: el candidat ha de ser Alfred Bosch –l'alternativa seria Joan Ridao, amb una aposta per l'esquerra nacional que difereix molt dels plantejaments de l'exconseller- i la necessitat de prioritzar l'eix nacional per davant de tot. En declaracions a Nació Digital, el dirigent ha afirmat que "si ERC vol tornar a ser el gran partit de l'independentisme català, allà ens hi trobaran".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat