Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 24 de de maig del 2013 | 19:14
Notícia · Política

Rangel nega haver homenatjat la División Azul

L'ex-delegat del govern espanyol ha negat aquesta setmana les paraules del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, qui va excusar la delegada del Govern dient que ja s'havien fet prèviament actes d'homenatge a la División Azul. Joan Rangel ha mostrat indignació: "Ningú no s'ha atrevit mai a plantejar un acte d'aquestes característiques".

Joan Rangel.

Barcelona · La participació de la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, en un acte d'homenatge a la Guàrdia Civil en què es va condecorar la Divisón Azul ha i les exuses presentades pel ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, han indignat no només la societat i la major part de ventall polític, sinó també Joan Rangel, delegat del govern espanyol a Catalunya entre els anys 2004 i 2011.

Rangel ha negat categòricament aquesta setmana l'afirmació del ministre segons la qual els homenatges d'aquestes característiques ja havien tingut lloc a Catalunya de forma ininterrompuda des de fa 10 anys. Rangel ha acusat el ministre "d'empastifar" el cas i de "no donar la cara ni assumir les seves responsabilitats".

Finalment l'ex-delegat del govern ha considerat "lamentable i capciosa" l'actitud del titular d'Interior. "Fernández Díaz s'ha tornat a equivocar i el que hauria de fer és actuar en conseqüència" ha afegit.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat