Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 31 de de maig del 2011 | 17:54
Notícia · Política

'Nou Projecte': el pas cap a la renovació del PSC

Els més crítics amb el PSC han acordat la formació d'una nova plataforma, Nou Projecte, que aglutini totes les voluntats de canvi dins del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Assemblea de Nou Cicle a Saifores

Barcelona · Nou Cicle no pot, per si sol, culminar el canvi de drecera que li cal al partit dels socialistes després de les desfetes electorals ja passades. Amb l'etiqueta de grupuscle reduït i crític i l'ombra de Raimon Obiols al darrere, Nou Cicle ha decidit encarar l'atzucac del PSC i assolir els objectius proposats -grup propi a Madrid i abandonar les regnes de la direcció nacional, principalment- deixant enrere les àncores que els lligaven al passat.

A través del seu lloc web, Nou Cicle ha anunciat que Nou Projecte ha sorgit de l'assemblea que va tenir lloc el passat 28 de maig a Saifores, i que aquesta nova plataforma és el resultat de la necessitat d'aglutinar "totes les voluntats que estan per un nou PSC", per tal que el partit polític "esdevingui una gran força política, social i cultural, resultant d'un procés des de baix".

A cinc mesos del proper congrés dels socialistes, Nou Cicle ha avançat que la nova plataforma Nou Projecte serà presentada de manera oficial el proper mes de juliol, la qual ja disposarà de web pròpia, logo i presència oficial al partit. A banda de la vella reivindicació del grup propi a Madrid, Nou Projecte també exigirà canvis en l'organizació interna del partit, en la modernització de la seva comunicació, en la interactivitat permanent entre partit, societat civil i món de la cultura i en una nova concepció de centralitat del PSC.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat