Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 26 de de maig del 2011 | 17:54
Notícia · Política

Nou Cicle reivindica la renovació de la directiva del PSC a cinc mesos del congrés

Amb la vista posada al proper congrés que el partit dels socialistes celebrarà el proper mes d'octubre, el sempre crític grup Nou Cicle ha tornat a reivindicar una "innovació radical" a l'interior del PSC.

Barcelona · "Cal l'ambició d'un nou començament, d'acord amb els valors i principis que ens sustenten. [...] No podem acceptar ni un model burocràtic i oligàrquic, ni un model tecnocràtic, empresarial, externalitzat". A través de diversos punts, el grup Nou Cicle, liderat per Raimon Obiols i sempre en defensa del grup propi a Madrid, ha explicat a través d'un manifest quina és la nova política que ha de dur a terme el PSC per a sortir de l'atzucac en què es troba.

El document posa de manifest, de nou la necessitat de renovar la comunicació del partit, la construcció d'una nova aliança progressista a Catalunya en l'horitzó del 2014, i una innovació "inclusiva" al si del partit dels socialistes que "optimitzi l'energia del conjunt del PSC". Amb l'objectiu d'aconseguir un ampli acord al congrés de l'octubre, Nou Cicle ha instat els socialistes a rejovenir i renovar la direcció del PSC per tal que aquesta treballi en favor de la innovació organitzativa, la interactivitat permanent entre partit, societat civil i món de la cultura, la modernització i expansió de la comunicació i la construcció d'una alternativa majoritària a Catalunya.

"Necessitem un nou projecte col·lectiu, innovador. [...] Caldrà impulsar-lo tenaçment entre totes i tots, amb generositat, intel·ligència i ambició. Caldrà imaginar, pensar, discutir, experimentar, arriscar, assolir nous objectius. Hem de ser conscients que la majoria progressista de Catalunya ho demana" ha conclòs l'informe de Nou Cicle.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat